Tule mukaan ringeten viestintätiimiin! 

27.07.2022 08:51

 

Sykkiikö sydämesi ringetelle ja pysyykö sinulla kynä kädessä tiukimmissakin kulmaväännöissä? Vai onko nopeimpienkin one-timereiden ikuistaminen kameran rullalle enemmän sinun erityisalaasi? Molemmissa tapauksissa olet etsimämme henkilö! Nimittäin nyt haetaan apukäsiä erilaisiin viestinnän tehtäviin. 

Joukossamme piilee käsittämättömän suuri osaaminen, jonka haluamme nyt kutsua mukaan ringeten viestintään! Olemme uudistaneet Ringetteliiton viestintää, ja viime kaudella toimintansa aloittivat muun muassa sisällöntuottajien tiimi sekä kirjoittajien verkosto. Ensi kaudella tarkoituksenamme on jatkaa samaa toimintamallia, johon etsimmekin nyt innokkaita osaajia useaan eri tehtävään. Sinun ei tarvitse olla monen vuoden kokemuksen omaava valmis ammattilainen, vaan tärkeämpää on kiinnostus lajiamme ja valitsemaasi tehtävää kohtaan - tällöin tulet varmasti pärjäämään. 

Näissä tehtävissä saat itse suunnitella joustavasti ajankäyttösi ja kuinka paljon olet halukas sitoutumaan. Tehtävistä maksetaan korvaus ajankäytön ja tehtävän laajuuden mukaan. Tehtävät sopivat erityisen hyvin esimerkiksi osa-aikaista työtä etsiville, opiskelijoille, harjoittelijoille kuin myös uusia ringettehaasteita etsiville. Tutustu tarjolla oleviin tehtäviin ja hae rohkeasti mukaan 14.8 mennessä!  

1. Kirjoittajaverkosto  

Etsimme lisää jäseniä kirjoittajaverkostoomme, joka on vastuussa muun muassa Ringettelehden artikkelien tuotannosta ja aikuisten kilpasarjojen viestinnästä SM-ringeten verkkosivuilla. 

Halukkuudestasi ja käytössä olevasta ajasta riippuen voit hypätä mukaan kirjoittamaan yksittäisiä artikkeleita oman aikataulusi mukaan Ringettelehteen. Mikäli kaipaat säännöllisempää tekemistä, SM-ringeten tiedotus voikin olla sinun juttusi! Jälkimmäisessä tehtävässä saat myös kokemusta median kanssa työskentelystä ja PR-tiedottamisesta. 

2. Sisällöntuottajat   

Haemme myös sisällöntuottajia, jotka sisältötiimin voimin tuottavat sisältöä niin nettisivuillemme kuin Ringetteliiton eri sosiaalisen median kanaviin. Olet hakemamme henkilö, mikäli tekstin tuottaminen hyvällä suomen kielellä on vahvuutesi, puhut sujuvaa somea, ja olet joskus kuullut mainittavan Instagramin algoritmeista. 

Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:  

  • Sisällöntuotanto liiton sosiaalisen median kanaviin (mm. Facebook ja Instagram)  

  • Uusien tuoreiden ideoiden suunnittelu ja toteutus  

  • Sisältökalenterin ylläpito ja julkaisujen ajastaminen  

  • Kommentteihin ja yksityisviesteihin vastaaminen  

  • Olemassaolevan kuva- ja videomateriaalien hyödyntämisen, sekä mahdollisesti uuden visuaalisen sisällön tuottaminen (kuva- ja videotuotanto)  

3. Kuva- ja videotuotanto  

Lisäksi etsimme valokuvauksesta, kuvankäsittelystä ja/tai videoeditoinnista kiinnostuneita henkilöitä taltioimaan ikimuistoiset hetket lajimme parissa ja rakentamaan näistä visuaalisesti näyttävä lopputulos. Tehtävässä pääset varmasti suoraan toiminnan keskipisteeseen sekä kehittämään itseäsi monipuolisesti. Tässä tehtävässä odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemus viestintä- ja markkinointipäällikkö Katariina Kurikolle osoitteseen katariina.kurikko@ringette.fi 14.8.2022 mennessä. 

 

Kuva: Timo Kupiainen
 
Hei viestintäalan opiskelija, tule meille työharjoitteluun! 

Usein luullaan, että vain liikunta-alan opiskelijat voivat suorittaa työharjoittelun Ringetteliitossa. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä meillä on tarjolla paljon erilaisia tehtäviä, jotka soveltuvat erityisesti kaupallisen alan tai viestinnän opiskelijoille. Kuten edellisestä Ringettelehdestä saatoitkin lukea, kuluvan kauden aikana Ringetteliitolla työharjoittelua ovatkin suorittaneet myös graafisen suunnittelun ja kaupallisen alan opiskelija. 

Työharjoittelussa tehtäväsi ovat sovittavissa koulusi tavoitteiden ja omien toiveidesi mukaisiksi. Halutessasi voit keskittyä yksittäiseen projektiin tai olla mukana monipuolisemmin jokapäiväisessä toiminnassa. 

Jos harjoittelumahdollisuus Ringetteliitolla sai sinut innostumaan, ole yhteydessä matalalla kynnyksellä toiminnanjohtajaamme Anu Pitkäseen sähköpostitse toiminnanjohtaja@ringette.fi. Toivomme, että sisällytät viestiin: 

  • Lyhyt esittely itsestäsi ja koulutuksestasi 

  • Toivottu työharjoittelun ajankohta ja harjoittelun kesto 

  • Toiveesi liittyen harjoittelun sisältöön 

  • Yhteystietosi 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä olethan rohkeasti yhteydessä toiminnanjohtajaan. 

Anu Pitkänen
p. 0503759223
toiminnanjohtaja@ringette.fi