Meidän juttu -kampanja tuo ringetteväen yhteen ja levittää ringeten ilosanomaa

01.04.2022 14:00

Ringette on meidän juttu. Sen lisäksi, että laji hurmaa kaukalon sisällä, ringeten tarina syntyy lukemattomista arkisista kohtaamisista, yhdessä jaetuista hetkistä, onnistumisen elämyksistä – sekä jälkikäteen vuosikymmeniä säilyvistä, sydäntä lämmittävistä muistoista. Ringeten tarina on sitä, mitä me yhdessä siitä kirjoitamme.

Nyt haluammekin jakaa näitä ringetteyhteisön uniikkeja tarinoita lajin parissa ja kertoa myös lajia entuudestaan tuntemattomalle, miten ainutlaatuinen laji ja mahtava yhteisö meillä onkaan kyseessä.

Järjestämme sosiaalisessa mediassa Meidän Juttu -kampanjan, joka kestää koko huhtikuun ajan. Kampanjan tarkoituksena on vahvistaa yhteisöllisyyttämme, tarjota Meidän Jutusta joukkueille ja seuroille sisäinen työkalu seura- ja joukkuehengen kohotukseen, julistaa ringeten ilosanomaa ja kertoa ringeten tarinaa myöskin ulospäin. Kutsummekin nyt kaikki ringetteyhteisön jäsenet ja jäsenseuramme mukaan kampanjaan!

Järjestimme kampanjan tiimoilta seuroille infotilaisuuden viime viikolla torstaina 24.3. Seurawebinaarin tallenne ja esitysmateriaali löytyvät Seuraseminaaarit-sivulta, johon suosittelemme kaikkia jäsenseurojemme toimijoita tutustumaan.

Kampanjamateriaalit löytyvät täältä


Osallistu #meidänjuttu-arvontaan ja voita liput ensi syksyn MM-kotikisoihin Espooseen

Osallistu Meidän Juttu -kampanjaan julkaisemalla Instagramissa tai Facebookissa kuva tai video, joka kuvastaa sinun ringettetarinaasi. Kerro tekstissä omasta tarinastasi lajin parissa/mikä ringetessä sinua kiehtoo, ja käytä aihetunnisteita #ringette sekä #meidänjuttu. Näin osallistut arvontaan, jossa voit voittaa kaksi lippua ensi syksyn MM-kotikisoihin. Arvonta on käynnissä samanaikaisesti Facebookissa ja Instagramissa.

Osallistuminen arvontaan edellyttää, että:

  • Facebookissa julkaistu kuva/video on julkinen

  • Instagramissa julkaisun tehnyt käyttäjätili on julkinen

Arvonta on avoin kaikille ja siihen voi osallistua yksityishenkilönä tai joukkueen sekä seuran voimin. Osallistumisaika on koko huhtikuun ajan.

Arvonnan palkintona arvotaan yhteensä yhdeksän kappaletta kahden pääsylipun paketteja ringeten MM-kotikilpailuihin Espooseen. Yksi lippupaketti sisältää otteluliput (2 kpl) toiseen U21 nuorten MM-finaaliin 5.11.2022 Espoon Metro Areenalle.


Arvonnan säännöt löydät täältä

Voit hyödyntää kuvassasi/videossasi myös valmiita kampanjan kuvia tai #meidänjuttu -logoa, jotka löytyvät täältä kampanjamateriaaleista

 


Lisätiedot:

Katariina Kurikko, viestintä- ja markkinointipäällikkö, +358 40 5328630, katariina.kurikko@ringette.fi

Kampanjamateriaalien tilaus: viestinta@ringette.fi