Ringetteviikon kampanjamateriaalit julkaistu

17.12.2021 15:13

 

Ringetteviikko on vuosittain järjestettävä ringetteyhteisön oma juhlaviikko, jota vietetään valtakunnallisesti ympäri Suomea 22.-30.1.2022. Joka vuosi uusia ihmisiä tutustuu ringetteen juuri yhdeksänpäiväisen kampanjan aikana. Ringetteviikko onkin muodostunut ringetteväen yhteiseksi perinteeksi, joka järjestetään nyt kymmenettä vuotta peräkkäin. Kampanjan järjestäjänä toimivat paikalliset ringetteseurat yhdessä Suomen Ringetteliiton kanssa.

Ringetteviikon aikana kaikki ringetteseurat markkinoivat yhtä aikaa harrastustoimintaansa omalla paikkakunnallaan: seurat järjestävätkin ilmaisia ringeten kokeilutapahtumia paikkakuntalaisille, kertovat lajista ja pyrkivät tarjoamaan mahdollisuutta tulla mukaan ringeten harrastustoimintaan. Lisäksi kampanja tulee näkymään isosti sosiaalisen median puolella niin seurojen kuin Ringetteliiton kanavissa.

Olemme julkaisseet valmiit kampanjamateriaalit seurojen käyttöön Ringetteviikon markkinointiin. Löydät kaikki materiaalit, ideointioppaan ja vinkit nettisivuiltamme täältä.
 

Pelipaitapäivää vietetään ringeten synttäreinä sunnuntaina 23.1.2022

Ringette sai alkunsa Suomessa tammikuussa 1979 Turussa, kun turkulaista naisten jääkiekkojoukkuetta valmentanut Juuso Wahlsten saapui Kanadasta tuoden ringetterenkaita mukanaan. Wahlsten toi tuolloin rinkulat aiemmin jääkiekkoa pelanneen tyttöporukan harjoituksiin Kupittaan jäälle ja pyysi pelaajia kääntämään mailansa toisinpäin. Näin ensimmäiset ringetteharjoitukset saivat alkunsa Suomessa, ja suomalaisen ringeten historian kirjoihin kirjattiin ylös päivämäärä 23.1.1979.

Haluamme kunnioittaa suomalaisen ringeten historiaa ja jatkossa ringetteviikon perinteistä pelipaitapäivää vietetäänkin aina ringeten syntymäpäivänä – eli tänä vuonna sunnuntaina 23.1.2022. Ringeten synttärien kunniaksi toivommekin näkevämme mahdollisimman paljon ringetteseurojen pelipaitojen loistoa niin jäähalleilla, ulkojäillä, kotona kuin myös sosiaalisen median puolella.
 

Tie Huipulle –tapahtuma kruunaa Ringetteviikon

Ringetteviikko huipentuu Tie Huipulle -tapahtumaan, joka järjestetään Vantaalla Tikkurilassa 28.-30.1.2022. Pitkän odotuksen jälkeen ringetteväki sekä Suomen parhaat pelaajat ja kirkkaimmat tulevaisuuden tähdet kokoontuvat saman katon alle, kun taistelu MM-kisapaikoista käy kuumana.

Nyt ringettekansalla onkin mahdollisuus ottaa varaslähtö syksyllä 2022 Espoossa järjestettävien MM-kotikisojen tunnelmaan. Luvassa on poikkeuksellinen mahdollisuus nähdä ja tulla tapaamaan omia suosikkipelaajiaan Vantaalla.

Viikonlopun aikana järjestetään myös paljon oheistapahtumia: tulkaa mukaan luistelemaan maajoukkueen kanssa yleisöluisteluun ja askartelemaan fani- ja kannustuslakanoita ensi syksyn MM-kisoihin. Lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään muun muassa Nuorten ryhmien, valmennuspäälliköiden, seurojen puheenjohtajien sekä MM-kisojen vapaaehtoisten tapaamiset.

Lue lisää ja katso tapahtuman aikataulu tapahtuman uutisesta.
 

Mitä olisi Ringetteviikko ilman suosittuja Minigames-otteluita?

Myös junioreiden supersuosittu Minigames-turnaus tullaan näkemään Tie Huipulle -tapahtuman yhteydessä 29.-30.1.2022. Kohti Unelmia -minigames-turnaus järjestetään lauantaina G-F -ikäluokille ja sunnuntaina puolestaan E-, D- ja C-ikäluokille Vantaan Trio Areenan harjoitusjäähallissa. Turnaus pelataan kaikissa sarjoissa minigames-formaatissa.

Kokoa siis jo nyt oma joukkueesi kasaan, keksikää joukkueellenne nimi ja olkaa valmiina ilmoittautumaan mukaan, paikkoja on rajoitetusti! Minigames-turnaukseen osallistuvat pelaajat saavat myös ilmaisen päivälipun saman päivän maajoukkueotteluihin. Juniori-ikäluokat pääsevät turnauksen ohella myös askartelemaan fani- ja kannustuslakanoita ensi syksyn MM-kisoihin.

Lue lisää Kohti Unelmia -turnauksesta ja ilmoita joukkueesi mukaan!