Haemme maajoukkuetoimintaan viestintävastaavaa, hakua jatketaan 16.2.2022 saakka

19.01.2022 09:00

Kuva Andre Vandal

 

Suomen Ringetteliitto hakee oto-periaatteella toimivaa viestintävastaavaa osaksi maajoukkueiden johtoryhmiä. Sykkiikö sydämesi ringetelle ja haluat mukaan kehittämään maajoukkueen viestintää ja imagoa, sekä kokea tulevat MM-kotikisat osana sinivalkoista menestystarinaa? Tavoitteenamme on nostaa maajoukkuetoiminnan viestintä uudelle tasolle ja saavuttaa lajillemme sen ansaitsema näkyvyys pitkäjänteisesti seuraavien vuosien aikana. Otatko haasteen vastaan? Tehtäväsi tukena on koko ringeten palvelukeskuksen tiimi ja maajoukkueiden johtoryhmät. Yhdessä onnistumme!

Odotamme maajoukkueiden viestintävastaavalta intoa ja asennetta, sekä kokemusta median kanssa työskentelystä ja PR-tiedottamisesta. Sujuvien viestintä- ja sometaitojen lisäksi olet joukkuepelaaja, sillä tehtävä edellyttää sujuvaa yhteistyötä kaikkien maajoukkueidemme (naiset, U21, U18) johtoryhmien kanssa. Viestintävastaavan tehtävässä toimit joukkueenjohtajien tukena ja vastaat joukkueiden leirityksiin ja MM-kisoihin liittyvistä uutisoinneista sekä sosiaalisen median kanavista. Lisäksi toimit tiivissää yhteistyössä liiton viestintä- ja markkinointipäällikön kanssa sekä osallistut roolisi kautta liiton viestijäverkoston toimintaan.

Viestintävastaavan tehtävässä voit joustavasti suunnitella ajankäyttöäsi, mutta maajoukkueiden yhteisissä tapahtumissa ja leireillä sekä tietenkin kisaviikolla sinun tulee olla maajoukkueiden käytettävissä täysipainoisesti.

Ringettekokemus ja maajoukkuetoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävään valittava henkilö ei kuitenkaan voi olla maajoukkuepaikkaa tavoitteleva pelaaja. Viestintävastaavan oto-tehtävä on suunniteltu alkavaksi kevään 2022 aikana.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.2.2022!

Jos tämä sai sinut innostumaan, olet etsimämme henkilö! Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse toiminnanjohtaja@ringette.fi

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Anu Pitkänen, p. 0503759223, toiminnanjohtaja@ringette.fi