C-SM turnaus Tuusulassa 27-29.8.2021: SM-kulta Rauman Lukolle!

29.08.2021 17:55

 

 

C-SM turnauksen kolmas päivä starttasi vauhdikkaasti yhdeksältä aamulla, kun ykköshallissa Haukat C1 kohtasi Blue Ringsin ja samoihin aikoihin kakkoshallissa toisistaan mittaa ottivat Hyvinkää ja Haukat C2. Haukat C1 otti Blue Ringsistä voiton lukemin 5-2 ja Hyvinkää kukisti Haukat C2:n luvuin 4-1. Heti perään ykköshallissa käytiin kamppailu NSR:n ja Ilveksen välillä. Tiukan väännön jälkeen ottelu päättyi NSR:n hyväksi 4-3. Toisessa hallissa käytiin ottelu Tikkan ja Kapa-51 välillä, ottelu päättyi Kapa-51:n voittoon 0-2.

Turnauksen ensimmäinen välieräottelu oteltiin Lukon ja EKS:n kesken. Koko ottelu oli todella tasaista vääntöä. Ottelun toisessa erässä Lukko kiri EKS:n rinnalle ja ohi varmistaen näin paikkansa turnauksen finaaliin. Toinen välieräottelu miteltiin Lahden ja Jyskeen kesken, jossa Lahti selvitti tiensä finaaliin luvuin 3-0.

Tikka ja Haukat C2 kohtasivat iltapäivällä toisensa taistellen turnauksen 13. sijasta. 13. sijan itselleen nappasi Haukat C2 ja näin ollen Tikka jäi turnauksessa 14. sijoitukselle. Ottelu oli äärimmäisen jännittävä, sillä ottelu ratkesi vasta voittomaalikilpailun jälkeen.

Blue Rings ja Ilves taistelivat turnauksen 7. ja 8. sijasta ja ottelu olikin todella tasaista vääntöä ihan viimeiselle sekunnille saakka, kun Blue Rings tasoitti ottelun lukemiin 4-4 pelin viimeisellä sekunnilla ja näin ollen ottelu ratkaistiin voittomaalikilpailulla. Blue Rings voitti ottelun voittomaalikilpailulla ja sijoittui täten turnauksessa sijalle 7 ja Ilves sijalle 8.

Samoihin aikoihin toisessa hallissa pelattiin sijoista 11-12. Sijalle 11 sijoittui UJK, voittaen LuKi-82:n lukemin 0-3. KaPa-51 ja Hyvinkää taistelivat sijoituksista 9-10. Hyvinkää vei ottelun nimiinsä luvuin 1-4. Haukat C1 sijoittui turnauksessa viidenneksi voittamalla NSR:n viimeisessä ottelussaan 6-3. Näin ollen NSR sijoittui turnauksessa kuudenneksi.

Vauhdikas pronssiottelu Espoon ja Jysken välillä päättyi Espoon voittoon 4-2. Finaaliottelussa mittaa toisistaan ottivat Lukko ja Lahti. Maalit olivat tässä ottelussa tiukassa, ottelu päättyi kuitenkin tiukan kamppailun jälkeen Lukon voittoon 1-0.

Kultamitalit ja mestaruus siis Rauman Lukolle. Hopeaa Lahti Ringetelle ja pronssia Espooseen EKS:lle. Onnittelut mitalisteille! 

Finaalin jälkeen palkittiin myös turnauksen All Stars -pelaajat:

Maalivahti: Iiris Korsi, Rauman Lukko

Puolustajat: Enni Suokas, Lahti Ringette, ja Tuuli Laakkonen, EKS

Hyökkääjät: Pinja Toivonen, Jyske, ja Hanna Kauppinen, NSR

Keskushyökkääjä: Emma Kainiemi, Lahti Ringette

Turnauksen kaikkien otteluiden tulokset löytyvät tulospalvelusta.

Turnauksen sijoitukset:

1. Lukko
2. Lahti
3. EKS
4. Jyske
5. Haukat C1
6. NSR
7. Blue Rings
8. Ilves
9. Hyvinkää
10. KaPa-51
11. UJK
12. LuKi-82
13. Haukat C2
14. Tikka

Teksti Sanni Rask