Ira Merivaara valittu MM-kisojen pääsihteeriksi

15.09.2021 09:55

 

WRC2022 pääsihteeriksi on valittu Ira Merivaara. Hänellä on pitkä ringettetausta ja erinomainen toimintaympäristön tuntemus kisakaupungista Espoosta. Merivaara on toiminut espoolaisen ringeten moottorina vuodesta 2014 toimien tällä hetkellä Kiekko-Espoon ringeten lajipäällikkönä.

MM-kisojen pääsihteerin tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen marraskuun 2022 loppuun saakka. Ira Merivaara aloittaa pääsihteerin tehtävässä 20.9.2021 ja hänet tavoittaa MM-kisa-asioissa sähköpostiosoitteesta WRC22@ringette.fi

Suomen Ringetteliitto onnittelee Iraa valinnasta ja toivottaa tervetulleeksi mielenkiintoisen MM-projektin pariin!

”Olen äärimmäisen innoissani tulevista MM-kotikisoista, joista tulee varmasti unohtumattomat ja suurimmat ringeten historiassa!” Ira Merivaara tunnelmoi valintaansa tuoreeltaan.

Onnistuneita kisoja on mahdollistamassa sadat vapaaehtoiset sekä tietenkin yleisö. MM-kisat ovat elämys, jonka jokaisen lajimme parissa elävän pelaajan sekä vanhempien tulisi päästä kokemaan. Syksyn mittaan tulemme avaamaan ilmoittautumisen tapahtuman vapaaehtoisille. Yhdessä onnistumme luomaan upean kokemuksen sekä urheilijoille että yleisölle, mutta myös tapahtuman vapaaehtoisille.

”Jotta saamme lehterit täyteen, niin tarvitsemme myös lajin potentiaalisia harrastajia katsomaan otteluita ja yllättymään, kun lajimme parhaat taistelevat kirkkaimmista mitaleista. Kenet sinä tuot mukanasi katsomaan kotikisoja Espooseen? Täytetään Metro Areena yhdessä!” Merivaara heittää haasteen koko ringetteyhteisölle.

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Anu Pitkänen, toiminnanjohtaja@ringette.fi , p. 050 3759223