Haussa osaajia ja apukäsiä viestintään

22.07.2021 16:26

kuva: Andre Vandal / Ringettte Canada

Sykkiikö sydämesi ringetelle ja pysyykö sinulla kynä kädessä tiukimmissakin kulmaväännöissä? Vai onko nopeimpienkin one-timereiden ikuistaminen kameran rullalle enemmän sinun erityisalaasi? Molemmissa tapauksissa olet etsimämme henkilö - nimittäin nyt haetaan apukäsiä erilaisiin viestinnän tehtäviin!

Joukossamme piilee käsittämättömän suuri potentiaali ja osaaminen, jonka haluamme nyt kutsua mukaan ringeten viestintään! Tavoitteenamme on nostaa viestintämme ja lajimme näkyvyys seuraavalle tasolle, ja tässä tarvitsemme sinua. Etsimme monenlaisia osaajia useaan eri tehtävään. Sinun ei tarvitse olla monen vuoden kokemuksen omaava valmis ammattilainen, vaan tärkeämpää on kiinnostus lajiamme ja valitsemaasi tehtävää kohtaan - tällöin tulet varmasti pärjäämään.

Näissä tehtävissä saat itse suunnitella joustavasti ajankäyttösi ja kuinka paljon olet halukas sitoutumaan. Tehtävistä maksetaan korvaus ajankäytön ja tehtävän laajuuden mukaan. Tehtävät sopivat erityisen hyvin esimerkiksi osa-aikaista työtä etsiville, opiskelijoille, harjoittelijoille kuin myös uusia ringettehaasteita etsiville. Tutustu tarjolla oleviin tehtäviin ja hae mukaan!

1. Kirjoittajaverkosto

Etsimme lisää jäseniä kirjoittajaverkostoomme, joka on vastuussa muun muassa Ringettelehden tekstien tuotannosta ja aikuisten kilpasarjojen viestinnästä SM-ringeten verkkosivuilla.

Halukkuudestasi ja käytössä olevasta ajasta riippuen voit hypätä mukaan kirjoittamaan yksittäisiä artikkeleita oman aikataulusi mukaan Ringettelehteen. Mikäli kaipaat säännöllisempää tekemistä, SM-ringeten tiedotus voikin olla sinun juttusi! Jälkimmäisessä tehtävässä saat myös kokemusta median kanssa työskentelystä ja PR-tiedottamisesta.

2. Sisällöntuottajia  

Etsintäkuulutuksessa ovat myös sisällöntuottajan paikka niin nettisivuillemme kuin sosiaalisen median puolelle. Olet hakemamme henkilö, mikäli tekstin tuottaminen hyvällä suomen kielellä on vahvuutesi, puhut sujuvaa somea, ja olet joskus kuullut mainittavan Instagramin algoritmeista.

Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:

  • Sisällöntuotanto liiton sosiaalisen median kanaviin (mm. Facebook ja Instagram)
  • Uusien tuoreiden ideoiden suunnittelu ja toteutus
  • Sisältökalenterin ylläpito ja julkaisujen ajastaminen
  • Kommentteihin ja yksityisviesteihin vastaaminen
  • Olemassaolevan kuva- ja videomateriaalien hyödyntämisen, sekä mahdollisesti uuden visuaalisen sisällön tuottaminen (kuva- ja videotuotanto)


3. Kuva- ja videotuotanto

Lisäksi etsimme valokuvauksesta, kuvankäsittelystä ja/tai videoeditoinnista kiinnostuneita henkilöitä taltioimaan ikimuistoiset hetket lajimme parissa ja rakentamaan näistä visuaalisesti näyttävä lopputulos. Tehtävässä pääset varmasti suoraan toiminnan keskipisteeseen sekä kehittämään itseäsi monipuolisesti. Tässä tehtävässä odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

 

Kiinnostuitko?

Jos tämä sai sinut innostumaan, ole meihin rohkeasti yhteydessä! Kysy lisää, tai hae suoraan mukaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse Ringetteliiton viestintä- ja markkinointipäällikölle Katariina Kurikolle katariina.kurikko@ringette.fi. Toivomme, että hakemuksesi sisältää:

  • Lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi
  • Mistä tehtävästä olet kiinnostunut (voi sisältää myös useita tehtäviä)
  • Kuinka usein olet käytettävissä