Aikuisten harrastetoiminta pyritään pitämään käynnissä

12.11.2020 00:00

Viitaten Olympiakomitean urheiluyhteisölle antamiin suosituksiin, myös aikuisten harrastetoiminnassa sarjatoiminta pyritään pitämään käynnissä, mutta N- ja Lady-joukkueet voivat halutessaan tarpeen mukaan siirtää ottelua, mikäli koronan takia eivät halua matkustaa toisen sairaanhoitopiirin alueelle. Toisen joukkueen halutessa ottelusiirtoa tällaisessa tapauksessa, siirto tulee toteuttaa. Kuitenkin niin, että sarjatoiminnan jatkamisessa on noudatettava alueellisia ohjeita ja määräyksiä ja tarkistettava ne ennen matkan suunnittelua.

Olemme aikaisemmin julkaisseet ohjeen seuroille 7.8.2020, josta on edelleen hyvä huomioida perusohjeet ja korostaa, että vain terveenä voi osallistua joukkueen tapahtumiin.

Haluamme myös muistuttaa seuroja, joukkueita ja pelaajia seuraamaan aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä omalla alueellaan ja valtakunnallisesti, sekä noudattamaan huolellisesti viranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Ajankohtaista tietoa ja ohjeistuksia koronavirusepidemiaan liittyen löydät Valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ja Aluehallintovirastojen (AVI) sivuilta. Suosittelemme seuraamaan myös Olympiakomitean sivustoa Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun.