Katariina Kurikko Ringetteliiton viestintä- ja markkinointipäälliköksi

28.10.2020 10:58

Suomen Ringetteliitto ry:n viestintä- ja markkinointipäälliköksi 1.1.2021 alkaen on valittu Katariina Kurikko (KTM)

Kurikko on aiemmin työskennellyt mainostoimistossa viestinnän- ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Hänen ydinosaamistaan on erityisesti strateginen ja luova markkinointiviestinnän suunnittelu hyödyntäen digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Hänen osaamisensa kattaa monipuolisesti liiton viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävässä tunnistetut avainalueet.

Kurikolla on 20 vuoden lajitausta pelaajana, minkä aikana hän on kerryttänyt monipuolista kokemusta ringettekentästä niin Suomessa kuin myös Kanadassa. Laajan seurataustan lisäksi Kurikko on toiminut keväästä lähtien Suomen Ringetteliiton lajimarkkinointityöryhmässä. Katariina Kurikon suurimmat saavutukset hänen pelaajaurallaan on kolme maailmanmestaruutta ja kaksi Suomen mestaruutta.

Suomen Ringetteliitto ry onnittelee Katariinaa valinnasta ja toivottaa menestystä tehtävään!

Katariinan tervehdys ringetteväelle

Olen erittäin ilahtunut valinnasta. Ringette on antanut minulle näiden vuosien aikana niin paljon, että nyt haluan antaa ammatillisen osaamiseni ja kokemukseni lajin käyttöön. Haluan olla mukana varmistamassa, että tulevaisuuden pelaajilla on vähintään yhtä hyvät mahdollisuudet vastaaviin upeisiin kokemuksiin kuin mistä olen itse päässyt nauttimaan pelaajaurallani.