Tasapisteissä Tie Huipulle -tapahtuman sunnuntaipäivään

25.01.2020 20:00

"Aamu aina hankalaa", toteaa päävalmentaja Vesa Lönngren päivän päätteeksi. Uusia tuttavuuksia niin valmentajille, kuin pelaajille. Pelit paranivat kuitenkin koko ajan ja saatiin paljon onnistumisia. "Huomenna pelit jatkuvat luullakseni vielä parempana", Lönngren jatkaa.

U21 Valkoiset erätauolla. Päävalmentaja Vesa Lönngren vasemmalla. Kuva Timo Kupiainen.

 
Tämän vuoden Tie Huipulle -tapahtuma sinetöi U21 Nuorten maajoukkueen kisavuosikauden 2019-2020. Samalla se on päävalmentaja Lönngrenin viimeinen tapahtuma joukkueen peräsimessä. Lönngren on luotsannut joukkuetta yhteensä neljä vuotta, lempeällä ja asiallisella otteellaan. Vesa on osannut luoda loistavaa tunnelmaa joukkueisiin omalla persoonallisella luonteellaan. Lauantai-iltana U21 Nuorten maajoukkue järjesti Vesalle pienen yhteisen illanvieton pitsojen ja piinapenkkien ääressä viimeisten pelitapahtumien kunniaksi.


- 2002:sten päivä alkoi hienosti voitolla U21 Valkoisista. Fiilis ollut hyvä ja joukkue hioutunut hyvin yhteen, kerrotaan 2002-”tiimistä”.


- 2003:lla hyvin mennyt vaikka ollaan ensikertalaisia. Ollaan oltu ennakkoluulottomia. Ja ensimmäisestä voitosta – 2002:sista – riemuittiin, viestitettiin nuorimpien osallistujien ryhmästä.


”Yleisesti iloista ja vauhdikasta peliä nähty päivän aikana. Paljon onnistumisia ja hyviä suorituksia.”, kerrottiin U18-leiiristä.


Sunnuntaihin suunnataan kaikkien joukkueiden tasapistetilanteessa. Kaikki tulokset ja tilastot tulospalvelussa.

 

 

 

Kuvat Timo Kupiainen