Kokoa porukka C- ja B-nuorten MiniGames -turnaukseen 26.1.2020

08.11.2019 11:19

Tammikuussa järjestetään B- ja C-nuorille ringeten MiniGames -harrasteturnaus Vantaan Tikkurilassa su 26.1.2020.

Kerätkää joukkue ja tulkaa porukalla haastamaan muita joukkueita ja pitämään hauskaa heidän kanssa. Joukkue voi koostua eri seurojenkin pelaajista ja mukaan voi tulla myös lopettaneita pelaajia. Joukkueet voivat ehdottaa omia biisejä soimaan ja hauskimman nimen keksinyt joukkue palkitaan äänestyksen perusteella.

Ilmoita joukkueesi 15.12.2019 mennessä Merja Markkaselle merja.markkanen()skrl.fi

Pelit pelataan pienkentällä 3-3 peleinä. Turnaukseen voi osallistua vaikka ei pelaisi ringetteä tällä hetkellä. Houkuttele mukaan kavereitasi, jotka ovat pelanneet ringetteä tai ovat muuten kiinnostuneita.

Lisäinfoa turnauksesta.

 

Tässä fiiliksiä edellisvuosien osallistujilta:

Hanna

“Turnauksessa oli kivaa ja oli kivaa myös kun pelien aikana soi musiikki. Päätettiin kavereiden koota joukkue, jotta pääsisimme näkemään toisiamme, kun pelaamme eri joukkueissa.”

 

Jenni

“Siellä oli tosi kivaa!!! Oli kiva, kun sai itse muodostaa jengit ja sai pelata kavereiden kanssa. Plussaa oli se, että turnauksessa oli pelien aikana musiikkia tuomassa fiilistä. Päätin mennä, koska näin Instagramissa mainoksen ja tiesin, että sellainen on tulossa. Kuulin myös, että siellä on hauskaa.”

 

 

Tervetuloa MiniGames-turnaukseen!

Merja Markkanen
Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto