Hae KKI-tukea aikuisliikuntaan

18.02.2019 15:52

 

KKI-tuen hakuaika on 1.-31.3.2019

 

Tuen avulla voidaan kehittää aikuisten harrasteliikuntaa.

 

Tukea voi hakea esimerkiksi aikuisten luistelukouluun tai uuden aikuisten ryhmän perustamiseen ringetessä tai kaukalopallossa. Perusta vaikka aikuisten miesten ryhmä ringetteen tai aikuisten naisten ryhmä kaukalopalloon.

 

Tuusula Ringette, Helsinki Ringette, EKS, Seven Ringettes ja Järvenpään Haukat ovat saaneet aikaisemmissa hauissa tukea aikuisten luistelukoulun järjestämiseen. Luistelukoulu oli noin 10 kertaa ja sen jälkeen osallistujia houkuteltiin ringeten Lady-joukkueeseen. Lue lisää Helsinki ja Tuusula Ringeten luistelukouluista.

Helsinki Ringette

Tuusula Ringette

 

Lue lisää tuesta ja hakemisesta: https://www.kkiohjelma.fi/hanketuki/kki-hanketuki

 

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma myöntää taloudellista tukea terveysliikunnan järjestämiseen hanketukihaun kautta. Hanketukea jaetaan paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin. Hanketuella voi esimerkiksi kouluttaa ohjaajia tai perustaa uusia liikuntaryhmiä, joissa järjestetään matalan kynnyksen liikuntatoimintaa aikaisemmin vain vähän tai ei lainkaan liikkuneille henkilöille.

 

Lisäinfoa, Merja Markkanen merja.markkanen"at"skrl.fi
Seurakehittäjä, Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto