Ikimuistoisia ringettehetkiä

23.02.2024, FoPS Ringette E / Forssan Palloseuran Juniorit

FoPS Ringette E Loppiaisturnauksessa Espoossa.

 

Vuonna 2019 pidettiin ringettekoulussa perinteistä kaveripäivää ja saatiin tarjottavaksi vielä mehua ja keksiä. Tuolloin saatiin isompi määrä eskarilaisia kokeilemaan ringetteä – joillakin oli jopa ensimmäinen kerta ohjattua luisteluharjoitusta. Kaveripäivän tarjottavat osuivat kohdalleen, sillä nuo samat ringettekoululaiset ja kaveripäivänä lajiin tutustumaan tulleista tytöistä lähes kaikki pelaavat tällä hetkellä Länsi-Suomen E-sarjaa. Pelaajat ovat kasvaneet joukkueeksi useamman vuoden ajan. Joukkueeseen on matkan aikana liittynyt uusia pelaajia, jotka otettu ensimmäisistä kerroista alkaen innolla mukaan. 

Olemme pelanneet aina Länsi-Suomen joukkueita vastaan, mutta tämän vuoden tammikuussa osallistuimme ensimmäistä kertaa Loppiaisena järjestettävään turnaukseen Espoossa. Tästä muodostui ehdottomasti tämän kauden kohokohta, sillä tätä turnausta odotettiin koko syyskausi. Eniten turnauksessa kuitenkin odotettiin uusien joukkueiden kohtaamista. Turnauspäivän aamuna jännitys oli käsinkosketeltavissa. Lähes aina nauravaiset tytöt olivat hieman totisia ja hiljaisia. Jännitys kuitenkin karisi heti ensimmäisestä tuomarin vihellyksestä ja päivästä osattiin nauttia. Turnauskokemus päättyi jännittävään sekä tasaiseen finaaliin VG-62:ta vastaan ja voittaja ratkottiin voittomaalikilpailun neljännellä parilla. 

Vaikka Espoon Loppiaisturnaus on ollut tämän kauden ikimuistoisin ringettehetki, voi kuitenkin todeta, että joukkueen ikimuistoisimmat ringettehetket on koettu tähän mennessä kotihallissa Forssassa. Keväällä 2023 pääsimme näkemään ja juhlimaan yhdessä uusien mestareiden kanssa kotihallissa edustuksen Ykkössarjan finaalivoittoa. Loppusummerin ja mitalien jaon jälkeen E-joukkueen pelaajat pääsivät jäälle onnittelemaan mestareita ja ottamaan yhteiskuvia suosikkipelaajien kanssa. 

Kotihallissa koetut hetket eivät toki jää siihen. Se, kuinka vanhemmat ikäluokat ovat kannustaneet meidän kotipeleissämme ämpäreiden ja kannustuslakanoiden kera, hurranneet maaleja, antaneet läpyjä, moikanneet ja halanneet koppikäytävillä ovat koppikeskustelujen perusteella olleet niitä ikimuistoisimpia hetkiä. Kiitos, kun moikkaatte junnuja ja jaksatte jäädä juttelemaan – ne hetket ovat todella tärkeitä!

 

FoPS Ringette E, Forssan Palloseuran Juniorit

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne