Historia

C-SM2021   C-SM2019   C-SM2018   C-SM2017   C-SM2016   C-SM2015   C-SM2014   C-SM2013   C-SM2012   C-SM2011   C-SM2010   C-SM2009   C-SM2008   C-SM2007   C-SM2006


C-SM 27.-29.8.2021 Tuusula

Kauden 2020-2021 C-nuorten SM-turnaus pelattiin elokuussa 2021 Tuusulassa. Turnaukseen osallistui 14 joukkuetta.

Turnauksen ensimmäinen välieräottelu oteltiin Lukon ja EKS:n kesken. Koko ottelu oli todella tasaista vääntöä. Ottelun toisessa erässä Lukko kiri EKS:n rinnalle ja ohi varmistaen näin paikkansa turnauksen finaaliin. Toinen välieräottelu miteltiin Lahden ja Jyskeen kesken, jossa Lahti selvitti tiensä finaaliin luvuin 3-0.

Tikka ja Haukat C2 kohtasivat iltapäivällä toisensa taistellen turnauksen 13. sijasta. 13. sijan itselleen nappasi Haukat C2 ja näin ollen Tikka jäi turnauksessa 14. sijoitukselle. Ottelu oli äärimmäisen jännittävä, sillä ottelu ratkesi vasta voittomaalikilpailun jälkeen.

Blue Rings ja Ilves taistelivat turnauksen 7. ja 8. sijasta ja ottelu olikin todella tasaista vääntöä ihan viimeiselle sekunnille saakka, kun Blue Rings tasoitti ottelun lukemiin 4-4 pelin viimeisellä sekunnilla ja näin ollen ottelu ratkaistiin voittomaalikilpailulla. Blue Rings voitti ottelun voittomaalikilpailulla ja sijoittui täten turnauksessa sijalle 7 ja Ilves sijalle 8.

Samoihin aikoihin toisessa hallissa pelattiin sijoista 11-12. Sijalle 11 sijoittui UJK, voittaen LuKi-82:n lukemin 0-3. KaPa-51 ja Hyvinkää taistelivat sijoituksista 9-10. Hyvinkää vei ottelun nimiinsä luvuin 1-4. Haukat C1 sijoittui turnauksessa viidenneksi voittamalla NSR:n viimeisessä ottelussaan 6-3. Näin ollen NSR sijoittui turnauksessa kuudenneksi.

Vauhdikas pronssiottelu Espoon ja Jysken välillä päättyi Espoon voittoon 4-2. Finaaliottelussa mittaa toisistaan ottivat Lukko ja Lahti. Maalit olivat tässä ottelussa tiukassa, ottelu päättyi kuitenkin tiukan kamppailun jälkeen Lukon voittoon 1-0.

Kultamitalit ja mestaruus siis Rauman Lukolle. Hopeaa Lahti Ringetelle ja pronssia Espooseen EKS:lle.

Finaalin jälkeen palkittiin myös turnauksen All Stars -pelaajat:
Maalivahti: Iiris Korsi, Rauman Lukko
Puolustajat: Enni Suokas, Lahti Ringette, ja Tuuli Laakkonen, EKS
Hyökkääjät: Pinja Toivonen, Jyske, ja Hanna Kauppinen, NSR
Keskushyökkääjä: Emma Kainiemi, Lahti Ringette

Turnauksen kaikkien otteluiden tulokset löytyvät tulospalvelusta.

Turnauksen sijoitukset:

1. Lukko
2. Lahti
3. EKS
4. Jyske
5. Haukat C1
6. NSR
7. Blue Rings
8. Ilves
9. Hyvinkää
10. KaPa-51
11. UJK
12. LuKi-82
13. Haukat C2
14. Tikka


COVID19-pandemian vuoksi C-nuorten SM-turnaus jouduttiin perumaan keväältä 2020 ja 2021.


C-SM 8.-10.4.2016 Tuusula

 

Ringeten C-nuorten Suomen mestaruudesta taisteltiin viikonloppuna Tuusulassa. Kauden päättäneessä SM-turnauksessa oli mukana 18 joukkuetta, joiden joukosta Suomen mestariksi eteni Laitilan Jyske. Finaalissa kaatui koko kauden vakuuttavasti pelannut Haukat maalein 5-2. Finaalin suurin sankari oli erinomaisesti Jyskeen maalilla pelannut Iida Lehti.

 

Pronssiottelussa Tampereen Ilves kaatoi yllättäjä Helsinki Ringeten 4-1. Ratkaisupelejä oli Tuusulassa seuraamassa lähes täysi jäähalli ja tunnelma sunnuntain otteluissa oli erinomainen. Kaikkiaan finaaliviikonloppuun osallistui 300 pelaajaa.

 

C-nuorten SM-turnauksen tulokset löydät tulospalvelusta.

Lisää kuvia C:n SM-turnauksesta löydät täältä.

Pronssipeli taltioituna

Finaalipeli taltioituna

Turku - EKS


C-SM 3.-5.4.2015 Hyvinkää

 

Ringeten C-nuorten Suomen mestaruudesta pelattiin kolmipäiväisessä turnauksessa Hyvinkäällä. Mukana oli 19 joukkuetta. Suomen mestaruuden vei Helsinki Ringette, hopeaa Laitilan Jyske ja pronssia Espoon EKS.

Finaalipelissä vastakkain olivat Helsinki Ringette ja Laitilan Jyske. Helsinki oli koko ottelun ajan askeleen edellä. Minuutti ottelun alun jälkeen Helsingin avausmaalin teki Milla Juusela, joka teki ottelussa kaikkiaan neljä maalia. Ajassa 2.34 Suvi Korhonen vei Helsingin 2-0 johtoon, joissa lukemissa lähdettiin erätauolle. Toisen erän alkuun Milla Juuselan maalilla Helsinki meni 3-0 johtoon. Kun peliä oli pelattu 20 minuuttia Helsinki teki kaksi nopeaa maalia. Ensin Milla Juusela viimeisteli kolmannen maalinsa ja saman minuutin sisään Taru Hämäläinen vei Helsingin 5-0 johtoon. Ajassa 22.31 Jysken avausmaalin teki Eveliina Antola ja Milla Juusela sinetöi ottelun lopputulokseksi 6-1.

 

Pronssiottelussa vastakkain olivat EKS Espoosta ja Haukat Järvenpäästä. Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista. Haukkojen Luana Perez teki ottelun avausmaalin ajassa 6.33. EKS:n avausmaalin teki Sanni Koskinen ajassa 12.44 ja ennen taukoa Mariannan Kuiko lisäsi EKS:n johtoa 2-1. Toisessa erässä EKS otti kaulan ensin Minka Halttusen ja sitten Mariannan Kuikon maalilla. Kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä Haukkojen Luana Perez kavensi tilanteeksi 4-2. C-nuorten SM-pronssi meni EKS:lle.

 

Hyvinkää Ringette vastasi tapahtumajärjestelyistä ja sai paljon kiitosta toiminnastaan sekä turnaukseen osallistuvilta joukkueilta että liitolta. Perjantaina turnauksen avasi Hyvinkään vt. kaupunginjohtaja Jyrki Mattila ja Maamme laulun lauloi laulaja Mica Ikonen. Turnaus oli raskas pelaajille eikä loukkaantumisilta vältytty. Valmentajat totesivatkin, että riittävä yöuni turnauksen aikana on tärkeää, jotta pelaajien huomiokyky peleissä säilyy hyvänä läpi turnauksen. Pelaajille turnaus on tärkeä kauden päätöstapahtuma ja he haluavat pelata valtakunnallista SM-turnausta.

 

Turnauksen parhaat pelaajat:

MVP maalivahti Oona Keskinen, NoU
MVP puolustaja Inka Laivoranta, Jyske
MVP hyökkääjä Cecilia Hoffström, Helsinki


Kuvat Jouni Valkeeniemi / Pakkalan Mediatalo

 

Joukkuekohtaiset MVP:t ja Tsemppari-palkinnot:

Seura
MVP
Tsemppari
EKS
Alexandra Väyrynen
Sanni Koskinen
FoPS
Linda Mikkola
Eevi Sipponen
Helsinki
Suvi Korhonen
Emilia Mäntyniemi
Hyvinkää
Minka Levander
Maija Hytönen
Ilves
Julia Saarikoski
Titta Hänninen
Haukat
Junella Riikonen
Matilda Taskula
Ilves-BLD
Salla Sivula
Iina Lahdensuu
Lahti
Julia Koski
Kaisa Vironen
Jyske
Taru Kylä-Kaila
Eveliina Antola
NoU
Oona Keskinen
Tuuli Aitola
PiPS
Vilma Tarkiainen
Alma Liukkonne
Seiskat
Veera Salmela
Elisa Miikkulainen
Shakers
Jasmin Hickman
Moona Passila
Tikka
Petra Hyökyvaara
Sonja Punnala
Tuusula
Jenni Kujala
Veera Vihavainen
Turku
Emilia Riikola
Elina Rinkinen
VaPS
Roosa Rantaniitty
Ronja Lahtivirta
VG-62
Viivi Väätänen
Suvi Uschanow
Walapais
Tuuli Pirkkanen
Noora Kukkonen

 

Tulokset


C-SM 21.-23.3.2014 Rauma

 

Kolmen päivän ennätysmäinen turnausurakka Raumalla Äijänsuon harjoitushallissa ja Lukon Tuki-Areenalla päättyi sunnuntai-iltana Tikkakosken Tikan suurimpaan riemuun joukkueen uusittua edellisvuotisen C-nuorten Suomen mestaruuden. Tikan ja Lahden kohtaaminen finaalissa varmistui Tikan kaadettua FoPS:n välierässä lukemin 4-2 ja Lahden voitettua Lukon seitsemänsien rangaistuslaukauksien päätteeksi omassa välierässään. Tasaisessa ja vauhdikkaassa finaaliottelussa Tikka vei lopulta pidemmän korren lukemin 4-3. Kolmanneksi turnauksessa pelasi "kotijoukkue" Rauman Lukko, joka voitti pronssiottelussa FoPS:n lukemin 7-4.
 
 

Turnauksen osallistujamäärä, 20 joukkuetta, oli sen historian suurin. Hienosti kuitenkin urakasta selvittiin ja aikataulut pitivät! Turnauksessa joukkueiden valmentajille / joukkueenjohtajille sekä pelaajille tehdyn kyselyn tulokset kannattivat suurimmaksi osaksi suurta SM-turnausta, jonka osallistujamäärää ei ole rajoitettu, eikä osallistumiselle ole aikaisempia vaatimuksia. Turnauksen järjestäminen on suuri ponnistus mille vain seuralle, mutta seurojen välisellä yhteistyöllä se on varmasti edelleen mahdollista! Kauden 2014-2015 C-nuorten SM-turnaus tuleekin siis hakuun lähipäivinä.

 

Turnauksen arvokkaimpina pelaajina palkittiin:
Maalivahti: Salla Kauhanen, Tikkakosken Tikka
Puolustaja: Eveliina Teittinen, Tikkakosken Tikka
Hyökkääjä: Olga Elo, Rauman Lukko

Joukkueiden sijoitukset turnauksessa:
 1. Tikkakosken Tikka
 2. Lahti Ringette
 3. Rauman Lukko
 4. FoPS Juniorit
 5. Helsinki Ringette
 6. Ilves, Tampere
 7. Hyvinkää Ringette
 8. VaPS Ringette, Sastamala
 9. Espoon Kiekkoseura
 10. Turun Ringette
 11. Raision Nuorisokiekko
 12. Nurmijärvi Seven Ringettes
 13. Jääurheiluseura Haukat, Järvenpää
 14. Laitilan Jyske
 15. VG-62 Naantali
 16. Jää-Kotkat Uusikaupunki
 17. Shakers, Kerava
 18. Ringette Walapais, Vantaa
 19. BLD, Valkeakoski
 20. Nokian Urheilijat

 

Kaikki tulokset löytyvät tulospalvelusta.

 
 
Kuvat Jouni Valkeeniemi / Pakkalan Mediatalo
 
 

C-SM 22.-24.3.2013 Tuusula ja Kerava

 

Ringeten C-nuorten SM-turnaus pelattiin 22.-24.3. Tuusulan ja Keravan jäähalleilla. Sunnuntaina pelatussa pronssiottelussa Espoon Kiekkoseura otti voiton Laitilan Jyskeestä, ja C-nuorten SM-kultajoukkueeksi selviytyi Tikkakosken Tikka voitettuaan naantalilaisen VG-62-joukkueen.

Pronssiottelu käytiin Jyskeen ja EKS:n välillä. Ensimmäinen erä pelattiin tasaisesti lukuihin 0-0, ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan hyviä tilanteita vastustajan päähän. Jyskeen Jasmin Kiiski pääsi avaamaan ottelun maalisaldon ajassa 18.59, ja joukkue kiri eroa Espoon joukkueeseen lähes heti perään toisella maalilla ajassa 19.36, maalintekijänä Ella Hellsten.

Molemmat joukkueet jatkoivat tilanteiden luomista Jyskeen avausmaalien jälkeen, ja EKS sai avattua oman maalisaldonsa ajassa 22.45, maalintekijä Veera Nikkola.  EKS:n toinen maali ajassa 25.51 aiheutti yleisössä kuohahduksen, kun Nina Wikmanin laukaisema rengas pääsi liukumaan maaliin vielä sen jälkeen kun Jyskeen maalivahti näytti ensin jo pelastaneen tilanteen.

 

EKS:n Veera Nikkola sinetöi ottelun tuloksen rangaistuslaukauksellaan. Nikkola vei renkaan Jyskeen maaliin joukkueen kolmannella rangaistuslaukauksella ja toi Espooseen C-sarjan SM-pronssia loppulukemin 3-2. Joukkueen vastuuvalmentaja Katja Pasanen kehui joukkueen asennetta ja kertoi olevansa ylpeä joukkueesta ja koko tiimistä. ”Vaikka kultapelistä tippumisen jälkeen sukellettiin tunnetasolla aika alas, niin ajatukset saatiin hyvin koottua tähän peliin. Joukkueessa on kova usko omaan tekemiseen ja hommat tehdään yhdessä. Joukkueen vahvuutena on se, että se ei lopeta pelaamista vaan pelaa aina vaihto kerrallaan ottelun loppuun saakka”, Pasanen kertoo, ja lisää että tässä vaiheessa kautta ei enää opeteltu uusia kikkoja, vaan keskityttiin lähinnä siihen että henkinen puoli kestää pelien paineet. Pronssiottelu-päivänä joukkue keskittyi yhteishengen luomiseen ja positiivisuuden kasvattamiseen joukkueen sisällä.

 

”Taistele, Tikka!”

 

C-nuorten hopea- ja kultasijat ratkaistiin VG-62:n ja Tikan välillä. Ottelussa oli kova vauhti, ja peliä pelattiin melko tasaisesti molempien joukkueiden päissä. Molemmilla joukkueilla oli äänekkäät kannatusjoukot mukana, ja kannustushuudot raikasivat hallissa koko ottelun ajan. Avausmaali nähtiin Tikan Tiina Hyvösen tekemänä ajassa 12.06. Pian ensimmäisen maalin jälkeen (ajassa 13.17) Tikka siirtyi 2-0 johtoon, kun Laura Kyllönen viimeisteli ottelun toisen maalin Alisa Korpelan syötöstä. VG-62:n vauhdikas Emma Santamäen tasoitusmaali nähtiin aivan ensimmäisen erän viime sekunneilla ajassa 15.00.

 

Toisessa erässä VG-62 loi useasti painetta Tikan päähän, mutta seuraava maali nähtiin kuitenkin Tikan toimesta, ajassa 24.58 kun pari Korpela (syöttö) – Kyllönen pääsi jälleen tekemään maalin VG-62:n päätyyn, tällä kertaa ylivoimalla. Ottelun viimeinen maali nähtiin ajassa 28.40, kun Janita Flyktman löi renkaan vielä kerran VG-62:n maaliin. Ottelun päättyessä joukkueet olivat taas täysilukuiset, ja CSM-kultaa loppulukemin 4-1 vei tänä vuonna Tikka.

 

Tikan vastuuvalmentaja Pasi Kyllönen oli tyytyväinen siihen, että joukkue pystyi turnauksen parhaimpaansa juuri oikeassa ottelussa. Hän kehui joukkueensa pelaajia ja kertoi joukkueen koostuvan sitoutuneista, urheilullisista nuorista, jotka tulevat erityisen hyvin toimeen keskenään. ”Joukkueessa on muutama hyvä yksilö ja erittäin hyvä maalivahti, mikä on tietenkin tärkeää. Koko joukkue on harjoitellut ahkerasti koko vuoden ja pelannut sitkeästi sekä periksi antamattomasti. Tähän päästiin sillä että tytöt ja valmentajat uskoivat unelmaansa, lisäksi meillä on mukana upeat tukijoukot ja vanhemmat”, Kyllönen kertoo ja jatkaa: ”Aamulla tyttöjen fiiliksestä vaistosi että nyt on mahdollisuus voittaa jotain suurta. Niin se vain onnistui, nyt on hieno tunnelma.”

 

Turnauksen All Stars -kentälliseen valittiin:
MV Salla Kauhanen, Tikka
P Anna-Liisa Saraste, VG-62
P Nora Niemikko, Jyske
H Laura Kyllönen, Tikka
H Reetta Nikkola, EKS
KH Emma Santamäki, VG-62

 

Palkintoja jakamassa nähtiin mm. Ringetteliiton kunniapuheenjohtaja Antti Simola sekä liikuntaneuvos Risto H. Luukkanen.

 

Lopulliset sijoitukset:
1. Tikkakosken Tikka
2. VG-62 Naantali
3. Espoon Kiekkoseura
4. Laitilan Jyske
5. Tuusula Ringette
6. Ilves, Tampere
7. Helsinki Ringette
8. Nurmijärvi Seven Ringettes Association
9. Forssan Palloseuran Juniorit
10. Jääurheiluseura Haukat, Järvenpää
11. Rauman Lukko
12. Hyvinkää Ringette
13. Raision Nuorisokiekko
14. Turun Ringette
15. Nokian Urheilijat
16. Jää-Kotkat, Uusikaupunki
17. Lahti Ringette
18. VaPS Ringette

 

 
 

Otteluiden tulokset ja turnauksen tilastot nähtävissä osoitteessa http://tulospalvelu.ringette.fi/sarja/CSM-tu.

Kuvat Timo Kupiainen


C-SM 22.-25.3.2012 Vierumäki ja Lahti

 

Vierumäellä ja Lahdessa pelattu C-nuorten SM-turnaus huipentui sunnuntaina finaaliotteluun Nokian Urheilijat Ringette - Nurmijärvi Seven Ringettes. Finaalissa Nokia oli vahvempi lukemin 6-3 ja näin Nokia uusi viimevuotisen C-nuorten mestaruuden. Pronssiottelussa kohtasivat Naantalin VG-62 ja kotikentällä pelannut Lahti Ringette. Tiukan ottelun vei VG-62 lukemin 5-4.

 

Turnauksen All Stars -kentälliseen valittiin:
MV Oona Kuusisto, VG-62
P Tina Uusitalo, Nokian Urheilijat Ringette
P Ida Sinisalo, Nurmijärvi Seven Ringettes
H Hanna Ovaska, Nokian Urheilijat Ringette
H Niina Piiroinen, Lahti Ringette
KH Daniella Haaga, Nurmijärvi Seven Ringettes

 

Joukkueiden sijoitukset turnauksessa:
1. Nokian Urheilijat Ringette
2. Nurmijärvi Seven Ringettes
3. VG-62 Naantali
4. Lahti Ringette
5. Uudenkaupungin Jää-Kotkat
6. Tuusula Ringette
7. Ilves
8. Espoon Kiekkoseura
9. Laitilan Jyske
10. Tikkakosken Tikka
11. Hyvinkää Ringette
12. Forssan Palloseuran Juniorit
13. Rauman Lukko
14. Jääurheiluseura Haukat
15. Raision Nuorisokiekko
16. Turun Ringette
17. Helsinki Ringette
18. Ringette Walapais

 

Kaikki turnauksen ottelut sekä tilastot löytyvät tulospalvelusta.


C-SM 25.-27.3.2011 Hyvinkää

 

Hyvinkäällä 25.-27.3. pelattu C-nuorten SM-turnaus päättyi sunnuntain alkuillasta NoU Ringeten voitonjuhliin. Finaalissa Espoon Kiekkoseuran kohdannut Nokia oli selkeästi vastustajaansa parempi ja vei voiton kotiin lukemin 5-1. Pronssiottelussa kohtasivat Nurmijärvi Seven Ringettes ja Hyvinkää Ringette, joiden tiukka taisto päätyi Seiskojen kannalta onnellisemmin, pronssia Nurmijärvelle lukemin 3-2.

 

Turnaukseen osallistui ennätysmäärä joukkueita, yhteensä 18 joukkuetta ympäri Suomen. Lukema taitaa olla ennätys kautta ringeten historiassa maassamme. Liki 450 pelaajaa ja joukkueiden toimihenkilöä vietti kolme päivää Hyvinkään jäähalleissa tiiviissä tunnelmassa tavoitellen C-nuorten SM-sarjan voittoa. Tapahtuma keräsi mukavasti myös muita lajista kiinnostuneita paikalle seuraamaan, kun taitavat pelaajat antoivat siniselle vauhtia jäällä.

 

Perjantaina ja lauantaiaamupäivän aikana pelattiin alkusarjat, joissa lohkovoittajiksi selvisivät seuraavat joukkueet:
A-lohko: Hyvinkää
B-lohko: EKS
C-lohko: Seiskat
D-lohko: NoU

 

Lauantai-iltapäivällä pelattiin puolivälierät, joihin pääsi mittelemään lohkojen kaksi parasta joukkuetta. Sunnuntaina aamupäivällä pelattiin välierät sekä sijoitusottelut, joten jokaiselle joukkuelle oli taattu seitsemän peliä viikonlopun aikana.
Puolivälierien voittajat pelasivat tiukkoja otteluja Nokian, Naantalin VG-62:n, EKS:n, UJK:n, Seiskojen, Keravan Shakersien, Hyvinkään ja Helsingin kesken.

 

Välieräottelut pelattiin puolivälierien voittajien kesken seuraavasti:
NoU - Seiskat 3-2 ja EKS - Hyvinkää 4-0.

 

Sijoista 5-8 pelasivat Shakers - Helsinki (1-4) ja VG-62 - UJK (3-1).
Sijoista 9-12 pelasivat Haukat - Laitilan Jyske (6-7) ja Tikkakosken Tikka - Rauman Lukko (6-5).
Sijoista 13-18 pelasivat seuraavat joukkueet: Heinola - Lahti (1-3), Ilves - Turku (0-3), Walapais - Tuusula (4-3).
Kaikki pelatut ottelut ovat päättyneet pienin maalieroin, josta voitaneen päätellä koko maan kattavaa hyvää tasoa lajimme parissa.


 
Turnauksessa valittiin C-nuorten SM-turnauksen All Stars -kentällinen. Valinnan teki tehtävään valittu raati, johon kuului ringettetoimijoita erilaisista rooleista.

 

Turnauksen All Stars -kentällisenä palkittiin:
MV Eveliina Hulkkonen, NoU Ringette
P Pauliina Pirttinen, Hyvinkää Ringette
P Aliisa Reivonen, Uudenkaupungin Jää-Kotkat
H Roosa Salonen, NoU Ringette
H Miranda Uusi-Kämppä, NoU Ringette
H Hanna Ovaska, NoU Ringette


Mestarijoukkue Nokia

 

Turnauksen sijoitukset:

1.NoU Ringette
2.Espoon Kiekkoseura
3.Nurmijärvi Seven Ringettes Association
4.Hyvinkää Ringette
5.Helsinki Ringette
6.Shakers Ringette
7.VG-62 Ringette
8.Uudenkaupungin Jää-Kotkat
9.Laitilan Jyske
10.Jääurheiluseura Haukat
11.Tikkakosken Tikka
12.Rauman Lukko
13.Lahti Ringette
14.Heinola Ringette
15.Turun Ringette
16.Ilves
17.Ringette Walapais
18.Tuusula Ringette


Hopeajoukkue EKS.

Kuvat Timo Kupiainen.


C-SM 26.-28.3.2010 Espoo

 

Espoon Leppävaarassa viikonloppuna pelattu C-nuorten 16 joukkueen SM-turnaus huipentui parhaalla mahdollisella tavalla. Finaaliotteluun selvinnyt mestaruutta puolustanut EKS Espoo ja edellisen SM-turnauksen kotijoukkue Uudenkaupungin Jää-Kotkat tahkoivat 2 x 15minuuttia ja lisäksi vielä viiden minuutin jatkoajan päätyen silti lukemiin 1-1. Rangaistuslaukauskilpailussa Jää-Kotkien tähdet olivat paremmassa asemassa ja C-nuorten SM-kulta suuntasi Uuteenkaupunkiin.

 

Myös pronssista käytiin tiukka taisto ja siinä Tampereen Ringette peittosi Lahti Ringeten niukasti 3-2.

 

Turnauksen sijoitukset:

 1. Uudenkaupungin Jää-Kotkat
 2. EKS Espoo
 3. Tampereen Ringette
 4. Lahti Ringette
 5. Rauman Lukko
 6. Helsinki Ringette
 7. Jääurheiluseura Haukat
 8. Hyvinkää Ringette
 9. Nurmijärvi Seven Ringettes Association
 10. Nokian Urheilijat Ringette
 11. VG-62 Naantali
 12. Ringette Walapais
 13. Tikkakosken Tikka
 14. Turun Ringette
 15. Ilves Ringette Tampere
 16. Shakers Ringette Kerava

Kaikki ottelutulokset, pistepörssit jne. löytyvät tulospalvelusta.

 

Turnauksen All Stars -kentällinen:

Maalivahti: Meini Kärnä, UJK
Puolustaja: Jenni Santero, Lahti
Puolustaja: Jenna Talvio, Tampere
Hyökkääjä: Nina Tissari, EKS
Hyökkääjä: Vilma Tanskanen, Helsinki
Keskushyökkääjä: Kaisa Viren, Nokia

 

Joukkueiden arvokkaimpina pelaajina palkittiin:

EKS Meini Kärnä
Seiskat Trina Merivaara
UJK Noora Mäkinen
NoU Kaisa Viren
Lahti Hadassa Hovestadt
Helsinki Petra Anttila
Tampere Miranda Uusi-Kämppä
Lukko Essi Ahola
Walapais Heidi Hällström
VG-62 Henriikka Lindholm
Turku Jenni Linden
Tikka Elina Tuomola
Ilves Jannariina Pasuri
Shakers Netta Koskelainen
Hyvinkää Pia Tähtinen
Haukat Hanna Aronen


C-SM 6.-8.3.2009 Uusikaupunki

Uudessakaupungissa pelattu C-nuorten SM-turnaus huipentui finaaliottelussa EKS Espoon 4-0 voittoon NoU-Ringette Nokiasta.
EKS:n maalintekijöinä loistivat Mira Virtanen (2+0) ja Kaisa Ala-Venna (2+1).

 

Turnauksen sijoitukset:
1. EKS Espoo
2. NoU-Ringette Nokia
3. Jää-Kotkat, Uusikaupunki
4. Rauman Lukko
5. Lahti Ringette
6. Helsinki Ringette
7. Hyvinkää Ringette
8. Ringette Walapais, Vantaa
9. Tikkakosken Tikka
10. Ilves Ringette, Tampere
11. Turun Ringette
12. Tampereen Ringette
13. Shakers Kerava
14. Jääurheiluseura Haukat, Järvenpää
15. Nummelan Palloseura
16. VG-62 Naantali

 

Turnauksen All Stars -kentällinen:
maalivahti Ilona Nurmi, Hyvinkää Ringette
puolustaja Emma Isotupa, Jää-Kotkat, Uusikaupunki
puolustaja Julia Holmström, EKS Espoo
hyökkääjä Lotta Halttunen, NoU-Ringette Nokia
hyökkääjä Sara Tissari, Jää-Kotkat, Uusikaupunki
keskushyökkääjä Mira Virtanen, EKS Espoo

 

Turnauksen tulospalvelu

Kuvia turnausjärjestäjän sivuilla


  C-SM 14.-16.3.2008 Forssa

 

Forssassa pelattu C-junioreiden SM-turnaus päättyi vantaalaisen Ringette Walapaisin kultajuhlaan. Finaaliottelu Turun Ringeten -92 joukkuetta vastaan ratkesi Walapaisin hyväksi vain 10 sekuntia ennen ottelun varsinaisen peliajan päättymistä Jenni Lehtosaaren maalatessa Heidi Hällströmin syötöstä lukemiksi 5-4.

 

Turnauksen sijoitukset:
1. Ringette Walapais, Vantaa
2. Turun Ringette -92
3. Laitilan Jyske
4. Hyvinkää Ringette
5. Tuusula Ringette
6. NoU-Ringette Nokia
7. Jääurheiluseura Haukat, Järvenpää
8. Lahti Ringette
9. Rauman Lukko
10. Helsinki Ringette
11. VG-62 Naantali
12. Turun Ringette -93
13. Keravan Shakers
14. EKS Espoo
15. Nurmijärvi Seven Ringettes
16. FoPS Forssa

 

Turnauksen All Stars -kentällinen:
maalivahti Maria Perkkola, Laitilan Jyske
puolustaja Susanna Myllymäki, Turun Ringette -92
puolustaja Mirka Paavilainen, Ringette Walapais, Vantaa
hyökkääjä Minna Lehtonen, Turun Ringette -92
hyökkääjä Jenni Lehtosaari, Ringette Walapais, Vantaa
keskushyökkääjä Susanna Tapani, Laitilan Jyske

 

Turnauksen tulospalvelu

Turnaussivut


  C-SM 16.-18.3.2007 Vierumäki

 

C-junioreiden Vierumäellä pelatun SM-turnauksen voitto meni Ringette Walapaisille Vantaalle. Walapais voitti järvenpääläisen Jääurheiluseura Haukat tiukassa finaalissa rangaistuslaukausten jälkeen 5-3. Pronssipelissä pelasivat Tuusula Ringette ja emäntäjoukkue Lahti Ringette. Peli päättyi Tuusulan voittoon 6-2 ja näin pronssiset mitalit kaulassa ripustivat Tuusulan C-joukkue.

 

Kiitokset kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille mahtavasta pelitunnelmasta. Osallistuvat joukkueet antoivat paljon kiitosta Lahti Ringetelle ja Vierumäen urheiluopistolle onnistuneen turnauksen järjestämisestä.

 

Sijoitukset:
1. Ringette Walapais, Vantaa
2. Jääurheiluseura Haukat, Järvenpää
3. Tuusula Ringette
4. Lahti Ringette
5. Rauman Lukko
6. Helsinki Ringette
7. VG-62 Naantali
8. Nokian Urheilijat Ringette
9. Turun Ringette C
10. Hyvinkää Ringette
11. Laitilan Jyske
12. EKS Espoo
13. Keravan Shakers
14. Lahti Ringette C/D
15. Turun Ringette D
16. Heinola Ringette

 

Turnauksen All Stars -kentällinen:
maalivahti Kaisa Juntunen, Ringette Walapais, Vantaa
puolustaja Ida Snicker, Tuusula Ringette
puolustaja Jenni Sandell, Jääurheiluseura Haukat, Järvenpää
hyökkääjä Roosa Aho, VG-62 Naantali
hyökkääjä Heidi Puisto. VG-62 Naantali
hyökkääjä Miamari Lammassaari, Rauman Lukko

 

Kaikkien otteluiden tulokset, maalivahtitilastot ja pistepörssi löytyy turnaussivuilta


 C-SM 16.-18.3.2006 Rauma

 

EKS Espoosta nappasi kultaa voittamalla Raision RNK:n 3-1 C-nuorten SM-turnauksen finaalissa. Pronssiottelussa kohtasivat Tuusula Ringette ja VG-62 Naantalista. VG-62 otti pronssi voittamalla Tuusula Ringeten maalein 3-6.

 

Pelien lisäksi joukkueet kokoontuivat lauantai-iltana yhteiseen illanviettoon. Ohjelmassa oli mm. tuolisählypelejä pelaajien, valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken. Muutamat joukkueet lauloivat myös karaokea ja esittivät omia ohjelmiaan.

 

Joukkueiden tsempparit:
Hukka Virpi, Tuusula Ringette
Huvinen Mia, Lahti Ringette
Hytönen Anni, Ringette Walapais
Jäppinen Noora, RNK
Lehtonen Ella, Helsinki Ringette
Merivaara Ira, EKS C-90
Moilanen Janika, Hyvinkää Ringette
Niemi Mathilda, Turun Ringette
Okkonen Milja, Jääurheiluseura Haukat
Pesonen Heidi, NoU-Ringette
Puisto Heidi, VG-62
Rantala Emmi EKS C-91
Tommila Anni, Rauman Lukko
Virtanen Senni, Shakers Ringette

 
Kunniataulukko:
1. EKS Espoo C-90
2. RNK Raisio
3. VG-62 Naantali
4. Tuusula Ringette
5. Lahti Ringette
6. Rauman Lukko
7. Hyvinkää Ringette
8. Jääurheiluseura Haukat, Järvenpää
9. Turun Ringette
10. NoU-Ringette Nokia
11. Ringette Walapais, Vantaa
12. Shakers Ringette, Kerava
13. Helsinki Ringette
14. EKS Espoo C-91

 

Turnauksen All Stars -kentällinen:
maalivahti Senni Virtanen, Shakers Ringette
kenttäpelaajat Milja Okkonen, Jääurheiluseura Haukat
                        Ira Merivaara, EKS
                        Henna Saarelainen, VG-62
                        Alexandra Österås, RNK
                        Miamari Lammassaari, RNK

Ottelutulokset