Yli-ikäisyys

Kilpailusäännöt:
 

B4.1 Ikäluokat kilpailuissa
Nuorten kilpailuissa saa ottelukohtaisessa kokoonpanossa käyttää korkeintaan kahta (2) enintään yhden (1) vuoden yli-ikäistä pelaajaa.

Seuran on ilmoitettava ko. pelaajat kilpailunjärjestäjälle (sarjapäällikölle) kirjallisesti liiton yli-ikäisyysilmoituslomaketta käyttäen viisi (5) vuorokautta ennen pelaajan kauden ensimmäistä virallista ottelua. Yli-ikäisten pelaajien määrälle ei ole rajoituksia mutta samassa ottelussa voi pelata vain kaksi (2) yli-ikäistä pelaajaa. Ottelupöytäkirjaan merkitään syntymävuosi yli-ikäisen pelaajan nimen jälkeen.

Jos yli-ikäinen pelaaja pelaa 1.9. jälkeen oman ikäluokkansa virallisen ottelun, menettää hän yli-ikäisyysoikeutensa.

 

C1.1 Ikäluokat kilpailuissa
D-junioreiden ja nuorempien kilpailuissa saa ottelukohtaisessa kokoonpanossa käyttää korkeintaan kolmea (3) enintään yhden (1) vuoden yli-ikäistä pelaajaa.

Seuran on ilmoitettava ko. pelaajat kilpailunjärjestäjälle (sarjapäällikölle) kirjallisesti liiton yli-ikäisyysilmoituslomaketta käyttäen viisi (5) vuorokautta ennen pelaajan kauden ensimmäistä virallista ottelua. Yli-ikäisten pelaajien määrälle ei ole rajoituksia mutta samassa ottelussa voi pelata vain kolme (3) yli-ikäistä pelaajaa. Ottelupöytäkirjaan merkitään syntymävuosi yli-ikäisen pelaajan nimen jälkeen.

Jos yli-ikäinen pelaaja pelaa 1.9. jälkeen oman ikäluokkansa virallisen ottelun, menettää hän yli-ikäisyysoikeutensa.

 

Lataa lomake tästä (word-tiedosto).