Huntersilla alkoi toinen virallinen kausi ringettesarjoissa

09.01.2024, Martin Andler / Hunters Juniors ry

Kuva: Hunters Juniors

 

Ringetellä alkoi toinen virallinen kausi Hunters Juniorsin toiminnan alla. Joukkuetoiminta on vakiintunut ja ringettekouluun mahtuu aina enemmän osallistujia! Toiminta jäällä on iloista, hauskaa ja leikkisää. Joukkueen vastuuvalmentaja Enni Flykt on tehnyt hienoa työtä ringeten eteen Porvoossa!



Näin Enni Flykt, Hunters Juniors ringeten vastuuvalmentaja, kommentoi joukkueen kulunutta kautta:


”Joukkueen kanssa lähdimme kaudelle 2023-2024 rohkeasti pelaamaan Etelä-Suomen F-junioreiden vähemmän pelanneiden aluesarjaa pienellä, hyvin eri-ikäisistä pelaajista koostuvalla kokemattomalla joukkueella. Pelaajien syntymävuosien perusteella keskiarvo vastaa F-ikäisiä, mutta pääosa joukkueesta on joko G- tai E-ikäisiä, mikä on tuottanut pelillisiä haasteita, kun yli-ikäisiä voi peluuttaa vain kolmea yhtä peliä kohti. Intoa on silti riittänyt sekä pelaajilla että vanhemmilla pitkille pelireissulle jopa Kangasniemelle saakka, vaikka välillä on tullut "lunta tupaan" reippaasti. Joukkuehenki on tiivistynyt ja taidot ovat karttuneet huimaa vauhtia samalla. Laitamme ylpeinä uudet hienot pelipaidat päälle ja lähdemme uusiin koitoksiin.

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja viime aikoina on ollut niiden lisäksi ulkojäillä 
joukkuekaveritreffejä kerran tai kaksi viikossa. Lisäksi meillä on mahdollisuus pelailla Mäkkäriliigaa keskiviikkoisin yhdessä kiekkokoulun kanssa. Jääaikaa ja sen myötä potkua luistimiin on siis karttunut roppakaupalla. Jos vielä löydettäisiin lisää E-tyttöjä uusiksi ringettekavereiksi, niin se olisi huippuhienoa!” 



Martin Andler, junioripäällikkö, Hunters Juniors ry

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne