Ringetteliiton tukirahaston haku on auki

01.07.2024 09:00

Ringetteliiton tukirahaston haku on auki 1.7.-30.9.2024. Tukirahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisia ringeten pelaajia harrastuksen jatkamisessa avustamalla kausimaksukustannuksissa.


Suomen Ringetteliitolla on tukirahasto, josta jaetaan avustusta ringetteharrastajille kerran vuodessa. Tuki pyritään kohdentamaan avustusta eniten tarvitseville harrastajille.

Ringeten pelaajat voivat hakea avustusta seuransa kautta, ja jaettavat avustukset on käytettävä tukea saavan pelaajan kausimaksuihin. Myönnettävä avustus on enintään 250 € per pelaaja, ja samalle hakijalle tukea voidaan myöntää enimmillään kahtena peräkkäisenä vuotena.

Tukirahaston hakemus koostuu kahdesta hakemuksesta: pelaajan / huoltajan ja seuran. Pelaaja / huoltaja täyttää oman hakemuksen ensin ja ilmoittaa omalle seuralleen jätetystä hakemuksesta, jotta seura voi puoltaa hakemusta. Hakemus koostuu siten kahdesta erillisestä hakulomakkeesta, joista pelaaja / huoltaja täyttää ensimmäisen ja seura toisen.

Tukirahaston avustusten hakuaika on 1.7.-30.9.2024 ja tuet maksetaan 31.10. mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Tukea hakevan pelaaja / huoltaja sekä pelaajan seura täyttävät heille suunnatun tukirahaston sähköisen hakulomakkeen. Hakulomakkeet löytyvät osoitteesta: Tukirahasto - Suomen Ringetteliitto Ry

Tutustu tukirahaston sääntöihin ennen hakemuksen jättämistä Ringetteliiton verkkosivuilla

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Herttaliisa Tuure
herttaliisa.tuure@ringette.fi
040 559 4854