Kauden 24-25 Ice Cardien myynti on alkanut

01.07.2024 00:00

Kauden 24-25 Ice Cardien myynti on alkanut. Ice Card on pakollinen kilpailu- ja sarjatoimintaan osallistuville pelaajille, tuomareille ja joukkueen toimihenkilöille.

Ice Cardien hinnat sekä ostaminen Suomisport-palvelusta

Ice Card voidaan ostaa ja maksaa vain Suomisport-palvelussa. Pääset tutustumaan Ice Cardin hintoihin täällä. Ice Cardit lunastetaan Suomisport-palvelussa. Ohjeet tilin luomiseen Suomisport-palveluun sekä Ice Cardin ostosta löytyvät verkkosivuiltamme (video sekä kirjallinen ohje). Samalta sivulta löytyy seuroille ohje Ice Cardien nippuostosten tekemiseen.

Millainen Ice Card?

Ice Cardeja on monessa eri kategoriassa: pelaajille, toimihenkilöille ja erotuomareille. Ennen Ice Cardin ostoa tulee selvittää minkä Ice Cardin henkilö tarvitsee. Suomisport tarjoaa pelaajalle iän mukaan Ice Cardia.

Ice Card voidaan ostaa vakuutuksella tai vakuutuksettomana. Jos Ice Card ostetaan vakuutuksettomana, henkilöllä tulee olla jotain muuta kautta hankittu riittävä vakuutusturva.

Valikoimassa on edelliskausien tapaan DEFG2 Ice Card ja D2 Ice Card. Näiden myynti alkaa 1.1.2025. Nämä Ice Cardit on tarkoitettu helpottamaan luistelu-/ringettekoulusta joukkueeseen siirtymistä kevätkauden aikana. Harrasteringeten pelaajille on tarjolla yksi H-lisenssi.

Huomiona, että peruutuksista ja muutoksista, joita henkilö ei voi itse tehdä Suomisport-palvelussa, veloitetaan 20 € toimistomaksua Ice Cardia kohden.

Pelaaville toimihenkilöille ostetaan vain pelaajan Ice Card

Erityisesti pelaavien valmentajien kohdalla tulee huomioida, että heille ei kuulu ostaa kahta Ice Cardia. Heille hankitaan tarvittavan tasoinen pelaajan Ice Card, jolla he voivat myös valmentaa (myös toisessa seurassa). Sama koskee luonnollisesti myös muita joukkueen toimihenkilöitä, jotka pelaavat jossakin sarjassa (esim. junioreiden tai nuorten joukkueen joukkueenjohtaja pelaa itse harrastesarjassa).

Ice Card ottelutoimitsijoille

Ottelutoimitsija Ice Card (10 €) on ollut nyt voimassa kahden kauden ajan. Ice Card -kategoria luotiin, jotta saataisiin rekisteröityä mahdollisimman paljon lajin harrastajia (harrastajamäärät ovat suuressa merkityksessä mm. avustuksia haettaessa). Seuroja pyydetään huolehtimaan ottelutoimitsijoiden rekisteröitymisestä. Ottelutoimitsijan Ice Card tulee lunastaa siinä kohdin, kun henkilö osallistuu toimitsijakoulutukseen.