HöntsäGames -harrasteturnaus Mäntsälässä 1.4.2024, ilmoittautuminen päättyy 20.2.

08.02.2024 08:31


kuva: Timo Kupiainen

HöntsäGames -harrasteturnaus järjestetään Mäntsälässä 1.4.2024 

Uuden turnausformaatin tarkoitus on mahdollistaa ringeten pelikokemuksia laajemmalle yleisölle, madaltaa kynnystä pysyä mukana toiminnassamme sekä liittyä uutena tulokkaana osaksi ringetteperhettä! Tulevaisuuden harrasteturnauksien tavoitteena onkin tarjota eri harrastesarjojen pelaajille myös matalan kynnyksen toimintaa, joka ei välttämättä vaadi ympärivuotista sitoutumista pelaamiseen ja kannustaa myös uusia tulokkaita mukaan lajin ulkopuolelta. Pääsiäisen turnaukseen mahtuu ainoastaan 18 joukkuetta eli 6/sarja ilmoittautumisjärjestyksessä, ole siis nopea. Joukkueiden minimi määrä turnauksen toutumiselle on 4/sarja. 

 

Turnausinfoa

Turnauksessa on tarkoitus pelata kolmessa eri sarjassa:   

Sarja 1: Ladyt-sarjan pelaajat (tässä ilmoittautuneita joukkuetta on 2)

Sarja 2: 14-18-vuotiaiden nuorten sarja (nuorille, jotka eivät pelaa tällä kaudella kilpajoukkueessa) (ei yhtään ilmoittautunutta)

Sarja 3: Avoin sekasarja kaikille yli 18-vuotiaille (aikuisille, jotka eivät pelaa tällä kaudella kilpajoukkueessa. Esimerkiksi toimihenkilöille, jotka haluavat tällä kertaa hypätä kaukalon puolelle pelaamaan tai muuta lajia harrastaville kavereille/lähipiirille). (tässä ilmoittautuneita joukkueita jo 4)

Sarjojen perustaminen riippuu osallistuvien joukkueiden määrästä, kokemuksesta ja taustasta, jotta kaikilla olisi mielekästä ja turvallista pelata. Säännöt sarjojen suhteen ovat joustavat. 

  • turnaus pelataan pelataan pitkittäin kentän molemmissa päädyissä 3 vs 3 pienpelinä ja käytetään isoja maaleja. Maalissa voi olla maalivahti, pressu (turnausjärjestäjän puolesta) tai kenttäpelaaja. Tämä voidaan sopia kuhunkin otteluun ottelukohtaisesti ja tasapuolisesti.  

  • peliaika on juoksevaa aikaa 30 min  

  • joukkueen kooksi suositellaan noin 6–8 pelaajaa  

  • keksikää joukkueelle nimi ja halutessanne tuunatkaa omat pelipaidat, mikäli ei ole omia paitoja turnauksesta löytyy paidat lainaan.  

  • Turnauspäivä on kestoltaan n. klo 10-18.00 


Turnaukseen mahtuu ainoastaan 18 joukkuetta eli 6/sarja ilmoittautumisjärjestyksessä, ole siis nopea.
Joukkueiden minimi määrä turnauksen toutumiselle on 4/sarja. 

Hinta 200€/joukkue

Ilmoittaudu mukaan tästä
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.2.2024  

Ilmoittautumien lomakkeella tapahtuu vain joukkueena. Mikäli haluat osallistua yksittäisenä pelaajana, ota yhteyttä Tytti Järviseen tytti.jarvinen@ringette.fi. Pyrimme järjestämään pelipaikan joukkueessa tai kokoamaan yksittäisitä pelaajista oman ryhmän.  


Lisätietoja Tytti Järvinen tytti.jarvinen@ringette.fi p. 0400589579