Markkinointi ja logot

Päivitämme parhaillaan viestintä- ja markkinointimateriaalejamme. Mikäli tarvitset markkinointimateriaaleja tai tukea lajimarkkinointiin, ota yhteyttä Ringetteliiton toimistoon.

Liiton logot       Meidän juttu      Ringetteviikko    Tie Huipulle -tapahtuma

40-vuotisjuhlavuosi


Liiton logot

Ringettelogo

SM-Ringette: valkoinen, sininen

SM-karsintasarja

Ykkössarja

Graafinen ohjeisto

Mikäli tarvitset liiton logoja vektorimuodossa, ota yhteyttä Ringeteliiton toimistoon.

 

Meidän juttu -kampanja

Ringette on meidän juttu. Sen lisäksi, että laji hurmaa kaukalon sisällä, ringeten tarina syntyy lukemattomista arkisista kohtaamisista, yhdessä jaetuista hetkistä, onnistumisen elämyksistä – sekä jälkikäteen vuosikymmeniä säilyvistä, sydäntä lämmittävistä muistoista. Ringeten tarina on sitä, mitä me yhdessä siitä kirjoitamme. 

Järjestämme sosiaalisessa mediassa keväällä 2023 Meidän Juttu -kampanjan, joka kestää yli kuukauden ajan. Kampanjan tarkoituksena on vahvistaa yhteisöllisyyttämme, tarjota Meidän Jutusta joukkueille ja seuroille sisäinen työkalu seura- ja joukkuehengen kohotukseen, julistaa ringeten ilosanomaa ja kertoa ringeten tarinaa myöskin ulospäin. Kutsummekin nyt kaikki ringetteyhteisön jäsenet ja jäsenseuramme mukaan kampanjaan!

Valmiiden sosiaalisen median kampanjamateriaalien lisäksi tarjoamme seuroille Meidän Juttu -logoja vapaaseen käyttöön. Kaikki Meidän Juttu -materiaalit löytyvät täältä.  

 

Ringetteviikko

Materiaalit 

 

Tie Huipulle -tapahtuma & Kohti Unelmia -turnaus 

Lataa A4 mainosjuliste kuvaa klikkaamalla

Lataa A4 mainosjuliste kuvaa klikkaamalla

Lataa A3 mainosjuliste  

Lataa somekuva (feed)

Lataa somekuva (stories)

Lataa somekuva (feed)

Lataa somekuva (stories)

 

40-vuotisjuhlavuosi

Materiaalit