KV-Otteluilmoitus

Liiton jäsenseuran, joka haluaa pelata ottelun IRF:n alaisen maan seuran kanssa, on tehtävä liiton toimistoon otteluilmoitus vähintään 14 vuorokautta ennen matkalle lähtöä tai vierailevan joukkueen Suomeen saapumista. Otteluilmoitusta varten joukkueen tulee täyttää Kansainvälinen otteluilmoitus -lomake. Ilmoitus on voimassa heti, kun liitto ilmoittaa lomakkeen vastaanottamisesta. Otteluilmoitus on ennen ottelun alkua esitettävä pyydettäessä erotuomarille. Ottelu IRF:iin kuulumattoman joukkueen kanssa on sallittu IRF:n tai liiton luvalla.

 

Yksittäiset pelaajat, valmentajat tai erotuomarit, jotka matkustavat ulkomaille osallistuakseen ringetteotteluihin, ovat myös velvollisia ilmoittamaan matkastaan liiton toimistoon viimeistään 14 vuorokautta ennen matkalle lähtöä.


Samoin joukkueiden on ilmoitettava liiton toimistoon erikseen kaikista ulkomaalaisista pelaajista tai valmentajista, jotka osallistuvat ringetteotteluihin, viimeistään 14 vuorokautta ennen ko. henkilön saapumista Suomeen.

 

Kopioi tästä Kansainvälinen otteluilmoitus -lomake (excel) omalle koneellesi. Täytä ja lähetä se sähköpostitse liiton toimistoon (anne.ahoniemi@ringette.fi).

 

HUOM! Tarkasta omasta vakuutusyhtiöstäsi vakuutusturvasi ennen matkalle lähtöä. Tarkista erityisesti, että sinulla on voimassa oleva matkustajaturva, joka korvaa myös mahdollisen kuljetuksen ulkomailta kotimaahan. Normaalit vakuutukset (myös Ice Cardin vakuutus) korvaavat yleensä vain hoitokulut, eivät ylimääräisiä tai erillisiä kuljetuksia. Vakuutusten sisällöt vaihtelevat suuresti vakuutusyhtiöstä riippuen!