Suomen Ringettevalmentajat ry on nyt perustettu

21.11.2014 10:31

Suomen Ringettevalmentajat ry:n perustamiskokous pidettiin 6.11.2014 Kisakallion Urheiluopistolla. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Sini Forsblom, hallituksen jäseniksi Timo Himberg, Kim Forsblom, Petra Ahokas ja Krista Soini. Perustamiskokouksessa oli paikalla myös Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton valmennus- ja koulutuspäällikkö Matti Virtanen.

Yhdistyksen tarkoitus on tuoda suomalaiset ringettevalmentajat yhteen ja tarjota heille yhteinen foorumi keskustelulle ja yhteistyölle seurarajojen yli. Valmentajayhdistyksen toivotaan myös edistävän urheilijoiden siirtymistä valmennukseen ja ajatus onkin, että yhdistyksen kautta joukkueurheilijoille tarjotaan yksi iso, uusi ”joukkue”, johon kuulua. Suomen Ringettevalmentajat kannustaa ringettevalmentajia kouluttautumaan, kehittämään itseään sekä päivittämään tietojaan säännöllisesti, jotta suomalainen ringette saadaan pysymään huipputasolla.

Suomen Ringettevalmentajat allekirjoitti yhteistyösopimuksen Suomen Valmentajien kanssa 21.11.2014. Yhteistyösopimuksen myötä liittymällä jäseneksi ringettevalmentajien yhdistykseen jäsen saa Suomen Valmentajien jäsenedut. Jäseneksi voi liittyä Suomen Valmentajien nettisivulla osoitteessa http://www.suomenvalmentajat.fi/jasenyydet/henkilojaseneksi-liittymislomake valitsemalla sivulla olevasta alasvetovalikosta Suomen Ringettevalmentajat. Jäsenmaksu on 60€. HUOM! Jos olet jo Suomen Valmentajien jäsen, laita pyyntö liittymisestä suoraan Suomen Valmentajien toimistolle toimisto(at)suomenvalmentajat.fi. Jäsenmaksua ei siinä tapauksessa tarvitse enää maksaa vuodelta 2014.

 

Yhteistyösopimus Suomen Valmentajien kanssa.
Kuvassa Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Kristiina Danskanen ja Suomen Ringettevalmentajien puheenjohtaja Sini Forsblom.