Timo Himberg jatkaa ringeten naisten maajoukkueen päävalmentajana

23.01.2014 12:09

Ringetteliiton liittohallitus päätti 20.1. pidetyssä kokouksessaan valita yksimieleisesti Timo Himbergin naisten maajoukkueen päävalmentajaksi ja Jouni Levanderin U19 nuorten maajoukkueen päävalmentajaksi. Molempien sopimukset tullaan tekemään 2 + 2 vuotisiksi. Seuraavat MM-kisat ovat 2015-2016 vuodenvaihteessa Helsingissä.

Himberg aloittaa toisen MM-kisasyklin naisten päävalmentajana ja kuudennen naisten MM-kisaprojektin. "Lähden suurella mielenkiinnolla toiseen päävalmentajapestiin kohti kotikisoja. Naisten joukkueen pelaajarunko on olemassa ja ringissä on tervettä kilpailua pelipaikoista.  Tämän lisäksi taustalla on joukkueeseen pyrkimässä myös hyviä nuoria, jotka eivät vielä tällä kaudella mahtuneet joukkueeseen." Himberg pohtii.

  Timo Himberg 

Seurapuolella Himberg on RNK SM sarjajoukkueen valmentaja. Hän on valmentanut SM-sarjajoukkueita 80- ja 90-luvun taitteesta lähtien, sekä toiminut naisten maajoukkueessa ja nuorten maajoukkueissa 1993 lähtien. Hän on suorittanut ringeten korkeimman III tason valmentajakoulutuksen sekä yleisen Valmentajan ammattitutkinnon VAT:n.

U19 nuorten maajoukkueeseen valittu Jouni Levander tuntee taas nuorten ikäluokat hyvin. Hän aloittaa nuorten päävalmentajana kolmannen MM-kisasyklin.

Levander toimii Hyvinkään Ringetessä juniorivalmentajana. Hän on valmentanut 80- ja 90 luvun taitteesta lähtien naisten SM sarjajoukkueita ja lukuisia eri ikäluokkajoukkueita. Hän on myös toiminut pitkään nuorten aluejoukkuevalmentajana sekä seuratasolla valmennuspäällikkönä. Hän on suorittanut ringeten korkeimman III tason valmentajakoulutuksen.