Nuoret voittivat USA:n 12-2

02.01.2014 17:18

Alusta lähtien USA oli altavastaajana President’s Poolissa ja Suomen maalivahdit Sannamari Räty ja Meini Kärnä tekivät hyviä torjuntoja muutamasta USA:n yrityksestä huolimatta. Miranda Uusi-Kämppä pääsi takaisin pelaamaan pienen olkapäävamman jälkeen ja sai myös pelin parhaan pelaajan palkinnon. Kapteeni Emma Wood on kuumeessa ja Fanni Elo loukkantui hieman pelin aikana. Muuten Suomen joukkue on pysynyt vahvana ja terveenä. 

USA:lla ei ollut juurikaan mahdollisuuksia nuoria vastaan. Peli oli suhteellisen passiivista ja hidasta USA:n osalta, joten Suomen pelaajien oli vaikea syttyä yrittämään parhaimpaansa. Ensimmäisessä erässä Suomi sai hyvin maaleja ja peli pysyi hyvin kasassa. Toisessa ja kolmannessa erässä motivaatio alkoi kadota ja neljännessä erässä USA tekikin kaksi maalia.

   

Huomenna vastaan tulee Kanadan joukkue, jonka Suomi voitti 7-2 harjoituspelissä. Valmentajat lähtevät huomiseen peliin luottavaisin mielin, sillä joukkueemme on hyvin yhtenäinen ja jokainen pelaaja ottaa hyvin vastuuta. Kanada sytyttää aina vastustajana ja Suomi on tulessa huomisessa pelissä!

Nuorten peli Kanadaa vastaan pelataan huomenna 3.1. klo 16.00 (7 h aikaero).

Otteluraportti:

http://www.leaguestat.com/ringettecanada/worlds/en/stats/text-game-report.php?game_id=3637 

Tulospalvelu:

http://www.leaguestat.com/ringettecanada/worlds/en/stats/schedule.php 

 

Mediaopas:

http://ringette.skrl.fi/File/Maa-%20ja%20aluejoukkueet/Team_Finland_2013_Mediaopas.pdf?rnd=1388173195

 

Team Finland Kisasivut:

http://ringette.skrl.fi/fi/Maajoukkueet/WRC2013+North+Bay%2C+Kanada.html

 

WRC2013 viralliset kisasivut:

http://worldringettechampionship2013.com/home.php