Sam Jacks -sarja alkaa tänään

02.01.2014 13:59

Jään ulkopuolella pelaajat ovat vielä yhtä suurta ringetteperhettä, ennen finaalipelien alkua. Kanada haluaa katkaista Suomen voittoputken, mutta Suomi ei halua antaa periksi yhtään peliä. Uudenvuodenpäivänä hotellin juhlasalissa pidettiin joukkueiden yhteinen päivällinen. Mukana oli myös Sam Jacksin poika Bruce Jacks, joka tekee edelleen valtavasti töitä ringeten eteen. North Bay on pieni kaupunki, mutta sen yhteisössä elää valtava ringette sydän. Vapaaehtoiset vauvasta vaariin ovat mukana kisajärjestelyissä. Yhteisöllisyys kuvastaa sitä valtavaa palvelualttiutta, joka kandalaisissa on.

Naisilla oli eilen uudenvuodenpäivänä harjoituspäivä. He pääsivät harjoittelemaan West Ferris / Sam Jacks Areenalle, jossa ringette on saanut alkunsa. Jo itse halliin meneminen sai sydämentykytyksiä aikaiseksi sekä valmennusjohdossa että pelaajissa. Nyt oltiin ringeten juurilla.

Kenttä oli poikkeuksellisen pienikokoinen, sillä se oli leveydeltään vain keskiympyrän kokoinen. Tämä aiheutti muutamia muutoksia viimeistelyharjoituksiin ennen tärkeää 1. finaalipeliä. Harjoituksen painopisteenä oli päätypelaaminen, johon kenttä sopi erittäin hyvin.

1. finaalipeli on käsillä illalla. Tunnelma tulee olemaan jännittynyt sekä katsojien että pelaajien keskuudessa. Tämän osoitti jo toissapäivänä pelattu harjoitusottelu Kanadaa vastaan. Pelaajat lähtevät iltaan odottavin mielin ja hyvällä fiiliksellä. Aamupalalla jännitystä ei ollut vielä aistittavissa, mutta he totesivat että kellon lähestyessä neljää jännitys alkaa nousemaan. Valmennusjohto lähtee luottavaisin mielin illan peliin, sillä viimeistelyharjoitukset menivät hyvin, pelaajat ovat terveitä sekä kaikki pelaajat ovat saaneet riittävän pitkät yöunet. Odotettavissa on tiukkaa ja tasaista peliä ja maajoukkueemme on valmis illan koitokseen.

Nuorten peli USA:ta vastaan pelataan klo 13.00 ja naisten peli alkaa klo 19.00 (7 h aikaero).

Virallisten otteluiden tulospalvelu:

http://www.leaguestat.com/ringettecanada/worlds/en/stats/schedule.php 

 

Mediaopas:

http://ringette.skrl.fi/File/Maa-%20ja%20aluejoukkueet/Team_Finland_2013_Mediaopas.pdf?rnd=1388173195

 

Team Finland Kisasivut:

http://ringette.skrl.fi/fi/Maajoukkueet/WRC2013+North+Bay%2C+Kanada.html

 

WRC2013 viralliset kisasivut:

http://worldringettechampionship2013.com/home.php