Maajoukkueet viimeistelyleirillä Pieksämäellä tulevana viikonloppuna

04.12.2013 11:05

Naisten ja nuorten U19 maajoukkueet viimeistelevät kisakuntoa Pieksämäellä 6.-7.12.2013. WRC2013-kisoihin on aikaa reilu kolme viikkoa, joten itsenäisyyspäivä on ajankohtana mitä sopivin joukkuehengen ja taistelutahdon nostattamiseen.

Viimeistelyleirillä joukkueet hiovat yhteistyökuvioita ja valmistautuvat kohtaamaan kotikisavoittoa hamuavat Kanadan naisten ja nuorten joukkueet. Naisten sopivasti nuorta innostusta ja vankkaa kokemusta omaava joukkue on aikaisemmilla harjoitusleireillä esittänyt hyviä suorituksia ja toimivat kokoonpanot ovat antaneet valmentajille ilon aiheita. Joukkue on siis pelillisesti hyvässä vauhdissa kohti 50v-juhlakisoja.

Pelillisten asioiden lisäksi joukkueiden on valmistauduttava kohtaamaan seitsemän tunnin aikaero ja pitkän lentomatkan rasitukset.  Maajoukkueen lääkäri Katja Liukkosen vinkit pitkälle lennolle, vuorokausirytmin kääntämiseen ja aikaeron haittojen minimoimiseen ovat olleet arvokas apu joukkueelle.

Pieksämäen leirillä järjestetään paikallisseura PIPS:n toimesta juniori- ja mediatapahtuma, jossa alueen ringettejunioreilla on mahdollisuus saada ohjausta ja neuvoja maajoukkuepelaajilta yhteisen jäävuoron aikana. Pelaajakortit nimmareineen ovat varmasti mukava muisto innokkaille ringettefaneille.

Kisamatka joukkueilla alkaa kokoontumisella Vantaalla 27.12. Lento Torontoon  Frankfurtin kautta lähtee 28.12. aamulla klo 6.35. Torontosta joukkueet siirtyvät bussikyydillä North Bay'hin. Kisojen avajaiset pidetään 29.12. ja ensimmäinen peli Kanadaa vastaan pelataan 2.1.2014. Maailmanmestaruus ratkeaa viimeistään 4.1.2014. Suomeen joukkueet palaavat 7.1.2014.

Maajoukkuesivut