NoU – maalit täytyy tekemällä tehdä

18.11.2013 08:57

Alkukausi on sujunut joukkueelta hienosti joskin ailahtelevasti. NoU on pystynyt pelaamaan otteluissa hyviä pätkiä ja ryhdikkäitä eriä, mutta koko ottelun ajan heillä on vielä vaikea pitää pakkaa kasassa. NoU lähti kauteen haastamaan jokaista joukkuetta ja sama tavoite on edelleen voimassa. 

Vähitellen joukkue on mennyt eteenpäin ja on saatu paremmin kiinni SM-sarjan peli- ja tilannenopeudesta. Moni pelaaja on joutunut huomaamaan, että maalit täytyy tekemällä tehdä - niitä ei tule puolittaisilla suorituksilla ja huolimattomalla viimeistelyllä. 

Koko joukkue on ollut uudenlaisten haasteiden edessä tällä kaudella. Monelle pelaajalle kuten myös Jonna Satamalle valmentajana kausi on ensimmäinen SM-tasolla. Myös pelaajat, joilla on jo SM-sarjakokemusta, ovat uudenlaisessa roolissa joukkueen vastuunkantajina. 

Camilla Kortesniemi maalin suulla on ollut joukkueen ehdoton tukipilari. Camilla itse on nauttinut kun pelit ovat kovia, vauhdikkaita ja usein myös jänniä. Hän on myös omaan tekemiseen tällä kaudella paria peliä lukuunottamatta tyytyväinen.

Roosa Salonen ja Miranda Uusi-kämppä ovat pelanneet todella ennakkoluulottomasti ja se on tuottanut myös hienoja maaleja. Molemmat ovat nauttineet päästessään pelaamaan kovatasoisia pelejä. Miranda sanookin, että nämä kovat pelit ovat kasvattaneet ja opettaneet niin pelillisesti kuin henkisestikkin enemmän kuin osasi odottaa. Roosa puolestaan on tykännyt, kun on päässy haastamaan itseänsä ihan uudella tavalla. Molemmat ovat positiivisesti yllättyneitä kuinka hyvin ollaan onnistuttu tavoitteessa haastamaan vastustajat heti ensimmäisellä SM-kaudella. 

Suurin yllättäjä alkukaudella on ollut puolustajana ensimmäistä kautta pelaava Emmi Merelä, joka on pelannut itsensä isoon rooliin. Hän on myös itse tyytyväinen kun pelit ovat sujuneet omalta osaltaan omia odotuksia paremmin. 

 

Viikonlopun SM-sarjan tuloksia

VG-62

Blue Rings

3-11

NoU

EKS

4-8

LuKi-82

Hyvinkää

11-4

LL-89

RNK

15-4

LL-89

VG-62

29-2

LuKi-82

EKS

11-1

Hyvinkää

Blue Rings

6-1

 

Tulevat SM-sarjan ottelut

23.11.

     

13:00

Tuusulan jäähalli

Blue Rings

LuKi-82

14:45

Leppävaaran jäähalli

EKS

LL-89

15:00

Kuparivuoren Aurinkoareena

VG-62

NoU

15:30

DNA-halli1 Raisio

RNK

Hyvinkää

24.11.

     

12:30

Nokian jäähalli

NoU

LuKi-82

14:45

Leppävaaran jäähalli

EKS

Blue Rings

15:00

Kuparivuoren Aurinkoareena

VG-62

RNK

18:00

Hyvinkään jäähalli

Hyvinkää

LL-89