Maailmanmestarit kokoontuivat Kisakallioon

22.04.2013 13:53

Ringeten nostalgiaottelu pelattiin lauantaina 20.4.2013 Ringetteliiton 30-vuotisjuhlien yhteydessä Lohjan Kisakalliossa. Ottelussa toisensa kohtasivat Team KK ja Team Juise. Joukkueiden luotseina toimivat Virpi ”Juise” Karjalainen ja Katja ”KK” Kortesojaa tuurannut Salla Kyhälä. Mukana oli maajoukkueista tuttuja nimiä niin pelaajien kuin valmentajien ja huoltajienkin joukossa, ja hallissa vallitsi koko ottelun ajan nostalginen ja iloinen tunnelma.

Ottelu pelattiin vanhoissa maajoukkueen pelipaidoissa, ja tuomareillekin löytyi Mehukatti-paidat päälle. Kun kypärät, mailat ja muut varusteet oltiin saatu kaikille kuntoon, niin kahden erän mittainen ottelu saatiin alkamaan. 

   

Ottelua saapui seuraamaan myös useita Ringetteliiton 30-vuotisjuhlallisuuksiin osallistuvia katsojia. Tunnelma myös katsomon puolella oli hyvä, eivätkä kannustajat unohtaneet aaltojenkaan tekemistä. Vaikka ottelun vauhti ei ollut aivan entisellä tasollaan, niin vanhoilla maajoukkuelaisilla oli pelisilmä ja –ote hyvin tallella. Pelaajat kehuivatkin itsekin ottelun luonnetta ja pelikavereidensa taitoja. Hyväntuulinen ottelu päättyi kahden erän jälkeen Team KK:n voittoon maalein 3-8 (3-4, 0-4). 

   

  

  

Ottelun pöytäkirja

Teksti Nina Rantalankila

Kuvat Jouni Valkeeniemi