Pienet pelurit jäällä viikonloppuna

08.04.2013 00:00

Viikonlopun aikana järjestettiin ringettekoulujen sekä G- ja F-junioreiden päätösturnaukset Itä-Suomen, Häme-Pohjanmaan ja Etelä-Suomen alueella. Turnaukset pelattiin Suonenjoella, Ylöjärvellä ja Hyvinkäällä. Lounais-Suomen alueen päätöstapahtumat pidettiin jo aiemmin maaliskuussa Raumalla ja Naantalissa. Tällä kaudella ringettekoulujen päätösturnaukset järjestettiin ensimmäistä kertaa jokaisella neljällä alueella.

Ringettekoulujen päätösturnauksissa lapset pääsevät ensimmäistä kertaa kokeilemaan pelaamista. Näissä turnauksissa vielä vilkutellaan vanhemmille pelikentältä katsomoon. Turnaukset ovat myös oiva paikka vanhemmille ja muille sukulaisille päästä tutustumaan lajiin. Näin on helpompi myös siirtyä seuraavalla kaudella mukaan joukkuetoimintaan.

Yhteensä ringettekoululaisia oli mukana päätösturnauksissa noin 250 yli 20 ringetteseurasta. Jatkossa olisi toivottavaa, että jokaisesta ringetteseurasta saataisiin ringettekoulujoukkue kauden päätösturnaukseen. Etelä-Suomen alueella on pelattu myös nyt pari kautta G-junioreiden alueturnauksia.

Kisatunnelmia Hyvinkäältä su 7.4.2013