Lapinlahti johtaa finaalipelejä voitoin 2-0

31.03.2013 20:37

 

Tänään Lapinlahti ja Luvia tapasivat toistamiseen ja peli oli hyvin pitkälle toisinto eilisestä. Maaleja tehtiin paljon, peli oli tasaista ja ratkaisu meni jatkoajalle. Tälläkin kertaa Lapinlahti veti pidemmän korren ja voitti Luvian maalein 9-8.

Peliä oli pelattu vain minuutti kun Luvian Riikka Häyrinen teki avausmaalin. Lapinlahden avausmaalin teki ensimmäisen erän puolessavälissä Anne Pohjola. Toisessa erässä peli oli tasaista ja molemmat tekivät yhden maalin. Kolmannessa erässä maaleja tehtiin neljä ja Lapinlahti lähti viimeiseen erään johtoasemassa tilanteen ollessa 6-5.

Neljännessä erässä Luvia aloitti kirin eilisen tapaan. Kun Lapinlahti oli tehnyt ensin kaksi maalia ja peli näytti selvältä, niin Luvian Elina Raesola laittoi kirivaihteen päälle. Hän teki kolme maalia peräkkäin ja viimeisen viiden minuutin sisällä ja antoi joukkueelleen uutta toivoa jatkoajalle lähdettäessä. Lapinlahti hoiti jatkoajan jälleen tarkasti ja voitti toisen finaalipelin numeroin 9-8.

Kolmas finaalipeli pelataan Luvialla tulevana lauantaina 6.4. klo 14.30. Tällöin Luvian on voitettava, jos he mielivät vielä tavoittelemaan Suomen Mestaruutta. Suomen Mestaruus ratkeaa paras viidestä –järjestelmällä.