Seurakehittäminen käynnissä

20.02.2013 00:00

13 ringetteseuraa valittiin mukaan viime joulukuussa Ringetteliiton tarjoamaan seurakäyntipalveluun. Prosessi on parhaillaan käynnissä ja jo 10 seuran kanssa on pidetty ensimmäinen seuran kehittämisilta.

Tiistaina 19.2. vuorossa oli Suonenjoen Kiekko-Karhut. Seuran tavoitteena on kehittää seuran organisaatiota ja johtamista sekä saada uusia toimijoita lajin pariin. Seuraan on valittu juuri uusi hallitus ja seurassa on hyvä vire päällä. Tehtäviä on saatu jo hyvin jaettua hallituksen jäsenille sekä uudistettua seuran nettisivut.

Käynnillä sovittiin yhdessä seuran puheenjohtajan Leo Jäppisen ja ringeten puuhaihmisen Katri Jalkasen kanssa, että seuraavaksi päivitetään seuran toimintalinjaukset ja laaditaan hallituksen sekä muiden seuratoimijoiden avuksi vuosikello. Seuraava seurakäynti päätettiin pitää huhtikuussa ja siihen mennessä sovitut toimenpiteet on työstetty kommentointitasolle.

Illan aikana ehdittiin myös ideoida avustuhakemusta paikalliselle ELY-keskukselle. Haettavan tuen avulla voitaisiin pitää jäähallin lähellä olevalle koululle liikuntakerhoa, jossa yhtenä lajina olisi luistelukerho. 

Liiton tarjoamat seurakäynnit ”erikoishoito” on yksi keino kolmesta ringeten seuratoiminnan kehittämiskokonaisuudessa.
Lue tarkemmin asiasta http://ringette.skrl.fi/fi/Seurat/Seuratoiminnan+kehitt%C3%A4minen.html

Seurakäyntipalvelua oli mahdollista hakea neljään eri osa-alueeseen. Eniten hakijoita oli valmennus, harjoittelu ja kilpailutoiminnan kehittämiseen.

Seuraava haku seurakäyntipalveluun on marraskuussa 2013.