Finaalitapahtuman Tähtipelaajien esittely osa 3

19.03.2012 00:00Nimi: Joanna Myllymäki

Ikä: 22v

Syntymäpaikka: Turku

Joukkue: RNK

Pelipaikka: Puolustaja

Viimeisen viiden kauden aikana edustamasi seurat ja joukkueet: RNK

Miksi valitsit ringeten? Luistelemaan oli pienenä päästävä, vaikkei pystyssä oikein pysynytkään. Sen jälkeen tie vei luistelukouluun ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Kuka on pelaajaidolisi? Itselläni ei oikein ole koskaan ollut ketään tiettyä pelaajaidolia. Arvostan tällä hetkellä puolustajia, jotka osaavat lukea peliä, sekä ovat vahvoja ja ahkeria puolustuspäässä.

Suurin haave urallasi? Tottakai olisi hienoa olla edustamassa Suomea Ringeten MM-kisoissa.

Kerro jokin hauska muisto ringetestä: Tipi ilman kulmakarvoja SM-sarjan voiton jälkeen viime vuonna.

Mikä on lempipelipaikkasi? Viihdyn tällä hetkellä puolustajana, vaikka tykkäänkin silloin tällöin vierailla pikaisesti myös hyökkäyspäässä.

Mitä muita harrastuksia sinulla on? Ringeten lisäksi en säännöllisesti harrasta mitään, mutta kuntosalilla, jumpissa ja juoksemassa käyn aina kun ehdin.

Miten luonnehtisit ringetteä pelinä? Ringette on vauhdikas peli joka vaatii pelaajaltaan pelisilmää ja -älyä, unohtamatta tietenkään halua antaa itsestään kaikkea irti joukkueen hyväksi.

Lempiherkkusi? Sokerihiirelle kelpaavat monet makeat herkut.Nimi: Miia Railio

Ikä: 30 v

Syntymäpaikka: Vantaa

Joukkue: Luvian Kiekko

Pelipaikka: Puolustaja

Viimeisen viiden kauden aikana edustamasi seurat ja joukkueet: Luvian Kiekko ja Calgary RATH

Miksi valitsit ringeten? Isosisko pelasi ringetteä, joten halusin itsekin päästä kokeilemaan. Ringette onkin vienyt minut täysin mukanaan.

Kuka on pelaajaidolisi? Pienenä oli montakin, mutta nyt en osaa nimetä yhtä idolia. Arvostan monia kanssapelaajiani ja heidän tekemistään.

Suuri haave urallasi? Voittaa maailmanmestaruus myös Kanadassa.

Kerro jokin hauska muisto ringetestä: Hauskana ja mieleen painuneena muistona on esimerkiksi ensimmäinen WCC- turnaus Kanadassa 2008. Turnausreissu sisälsi kaikennäköistä koettelemusta niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin.

Mikä on lempipelipaikkasi: puolustaja

Mitä muita harrastuksia sinulla on? Pyöräily, lenkkeily, spinning ym. ringeten oheistoimintaa sekä matkusteleminen ja valmentaminen.

Miten luonnehtisit ringetteä pelinä? Ringette on joukkueena pelattava vauhdikas älypeli, jossa erilaiset yksilöt muodostavat monipuolisen joukkueen.

Lempiherkkusi? Jäätelö ja suklaaNimi: Nelly Ylitalo

Ikä: 20

Syntymäpaikka: Lapinlahti

Joukkue: LL-89 Lapinlahti

Pelipaikka: Puolustaja

Viimeisen viiden kauden aikana edustamasi seurat ja joukkueet: LL-89 Lapinlahti

Miksi valitsit ringeten? Lähdin ensimmäisellä luokalla kavereiden perässä kokeilemaan ringetteä. Sitä ennen olin kokeillut pesäpalloa, jalkapalloa ja hiihtoa. Luistimilla harrastettava laji tuntui kuitenkin eniten omalle jutulle!

Kuka on pelaajaidolisi? Pakkikaverini Jonna Ruotsalainen, jonka pelejä olen pienestä tytöstä asti käynyt katsomassa!

Suurin haave urallasi? Päästä joskus MM-kisoihin pelaamaan.

Kerro jokin hauska muisto ringetestä: Valmennetaan Maijun (Ruotsalainen) kanssa junnujoukkuetta Lapinlahdella ja parasta oli heidän ensimmäinen voittonsa. Tällöin tytöt heittivät hanskat, mailat ja kypärät pois, jonka jälkeen he hyppäsivät kasaan maalivahdin päälle kuin MM-kisoissa konsanaan! Tytöt olivat niin onnellisia, että meiltä molemmilta vierähti muutamat onnenkyyneleet poskelle.

Mikä on lempipelipaikkasi? Puolustaja

Mitä muita harrastuksia sinulla on? Musiikki: huilu, laulu, piano

Miten luonnehtisit ringetteä pelinä? Parhaiten varmaan kuvaa sana älypeli.

Lempiherkkusi? Kermavaahto