B-SM tuloksia viikonlopulta

06.02.2012 00:00

Lehdistötiedote 6.2.2012
Julkaisuvapaa  heti

B-SM

Ylempi jatkosarja

Ottelu jouduttiin keskeyttämään Espoossa

Espoossa pelattava BSM ylemmän jatkosarjan ottelu jouduttiin  keskeyt­tämään jään puhjettua. Lukon ollessa liikkeellä poissaolojen takia hyvin pienellä joukkueella ja Espoon  pelatessa varapelaajillaan, oli ottelu läh­tökohdiltaan erilainen kuin aikaisemmat kohtaamiset.

Ottelua pelattiin kaksi erää, joista ensimmäinen oli tapahtumiltaan hienok­seltaan Espoon erä, vaikka mitään paniikkia ei Lukon maalivahdilla Maria Perkkolalla ollutkaan, erän päättyessä 0-0. Toinen erä oli jo Lukon hal­lintaa, mutta Espoon maalivahdin Onneli Hirvosen pelatessa varmaa peliä jäi ainoaksi osumaksi viidellä kolmea vastaan tehty ylivoimamaali, erän päättyessä 0-1 Lukolle. Erätauolla jääkone rikkoontui jäätä ajaessa ja ottelu keskeytettiin. Ottelu pelataan uudelleen la 11.2. klo 13.30 Laaksolahti Areenalla.

Tuusula ja Nokia jakoivat pisteet

Tuusulassa pelatussa pelissä Blue Rings hallitsi ensimmäistä erää ja aloit­ti maalinteon erän loppupuolella. Maalin jälkeen Nokian peli piristyi ja toisen erän alussa joukkue onnistui tasoittamaan pelin kotijouk­kueen puolustuksen seikkaillessa keskialueella. Vahvan painostuksen jälkeen Nokia teki toisen maalinsa. Tilanne kuitenkin tasoittui tämän jälkeen ja tauolle lähdettiin tasatilanteessa 2-2. Kolmannessa erässä peli pyöri kotijoukkueen kenttäpuoliskolla, mutta puolustuksen uhrautuvan pelin ansiosta Nokia onnistui viimeistelemään vain kaksi maalia. Blue Rings sen sijaan käytti harvat maalipaikkansa tehokkaasti viimeistellen erässä kolme maalia.  Hyvästä viimeistelystä oli osoituksena mm. Neea Virtasen kolmella viittä vastaan tekemä alivoimamaali. Neljännessä erässä Nokian painostus jatkui ja peli oli erän alussa jälleen tasan. Erän puoli­välissä Nokia siirtyi jo maalin johtoon, mutta Blue Rings tuli erän lopulla ylivoimalla vielä tasoihin. Nokian pelin sielu oli Roosa Salonen. Blue Ringsin onnistujia olivat puolustus ja hyökkäyspäässä hyvin onnistuneet Sanni Rask ja Neea Virtanen.

Pisteet jaettiin Uudessakaupungissa

Jääkotkat  saivat sunnuntaina vieraakseen Espoon. Ensimmäisessä erässä EKS painosti mutta maalinteko ei onnistunut. Erä päättyi 0-0. Toisessa erässä espoolaiset aloittivat maalinteon. Jääkotkat  tasoittivat  ja siirtyivät sitten johtoon. Espoo vastasi ja meni puolestaan 2-3 johtoon. Vuorotellen johdettiin ja tasoitettiin. Vauhdikas ottelu päättyi 4-4 tasapeliin.

Alempi jatkosarja

Tikka ja Haukat jakoivat pisteet

Tikkakoski kohtasi Järvenpään kotonaan. Tikkakosken Tikka ja Jär­venpään Haukat pelasivat tasan 3-3. Hau­kat aloittivat pelin vahvasti, ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 0-2. Tikka pääsi peliin mukaan toisessa erässä ja tilanne oli 2-2. Kolmannessa erässä  Haukat teki yhden maalin ja neljännessä erässä Tikka tasoitti ajassa 53.19. Peli oli todella vauhdikasta ja tilanteet vaihtelivat nopeasti kentän päädystä toiseen. Tikka hallitsi peliä ensimmäistä erää lukuun ottamatta, mutta maalit kilpistyivät hyvin pelanneeseen Haukkojen maalivahtiin Ina Laurilaan.

Pelatut ottelut

Ylempi jatkosarja

Blue Rings - NoU 6-6
Jää-Kotkat - EKS 4-4
Lahti - Helsinki 8-2

Alempi jatkosarja

Turku - Haukat 6-8
Hyvinkää - Ilves 8-8
Tikka - Haukat 3-3
Hyvinkää - Turku 9-6

Tulevat ottelut

Ylempi jatkosarja 

11.2. klo 13.00 Tuusulan jäähalli Blue Rings - Lahti
11.2. klo 13.30 Laaksolahti Areena EKS - Lukko
11.2. klo 16.30 Nokian jäähalli NoU - VG-62
12.2. klo 18.00 Äijänsuon harjoitushalli Rauma Lukko - VG-62

Alempi jatkosarja

11.2. klo 13.30 Järvenpään jäähalli Haukat - Hyvinkää
11.2. klo 13.45 Tikkakosken jäähalli Tikka - Ilves
12.2. klo 17.45 Tesoman jäähalli Ilves - Haukat
12.2. klo 18.00 Hyvinkään jäähalli Hyvinkää - Tikka

Suomen Ringetteliitto ry
Viestintä
040586 45 85
viestinta()ringette.fi