Tähdistö tärkeä osa Maajoukkueen toimintaa

29.01.2012 00:00

Tähdistötapahtuma oli hyvä ja tärkeä etappi maajoukkueen MM-projektissa. Maajoukkueen uusi johtotiimi oli yhdessä koolla ensimmäistä kertaa joten viikonloppuna päästiin hienosti tutustumaan ja sopimaan yhteisistä toimintatavoista.

Pelaajille tapahtuma oli tärkeä paikka näyttää osaamistaan. Viikonlopun molemmat pelit olivat kovavauhtisia ja erittäin tasaisia. Lauantain peli oli usealle pelaajalle ensimmäinen peli maajoukkuepaidassa ja se varmasti aiheutti ylimääräistä jännitystä. Sunnuntaina pelipaita oli jo tutumpi joten kaikki keskittyminen voitiin suunnata pelaamiseen. Tähdistöotteluissa joukkueiden arvokkaimpina pelaajina palkittiin Susanna Tapani (White Stars) ja Nea Jokinen (Blue Stars).

Yhteistyö Nuorten maajoukkueen kanssa toimii hyvin: harmillisten viime hetken poisjääntien vuoksi nuorten maalivahdeista saatiin korvaajat kumpaankin naisten peliin.


Kuva Timo Kupiainen

Tapahtuman järjestelyt onnistuivat hienosti: pelaajat pääsivät keskittymään pelaamiseen, valmentajat valmentamiseen ja huolto toimi loistavasti. Valtti Areena tarjoaa hyvän ympäristön ringeten huipputapahtuman järjestämiseen.

Kaiken kaikkiaan viikonlopusta jäi positiiviset tunnelmat niin pelaajille, valmentajille, huollolle kuin joukkueen johdolle. Tähdistöviikonloppu on tärkeä tapahtuma!

Seuraavan kerran naisten maajoukkue kokoontuu yhteen Kisakalliossa toukokuussa.

Naisten Tähdistöotteluiden ottelutilastot löydät tulospalvelusta.