Kierrätä mailat ja ringettehousut

11.10.2011 00:00

Suomen Ringetteliitto on saanut alkuun ringetteinnostuksen Venäjälle. Kaikilla meillä on nyt mahdollisuus auttaa innostuksen jatkumista ja antaa venäläisille tytöille mahdollisuus harrastaa. Suomen Ringetteliitto ja Kansainvälinen Ringetteliitto IRF ovat laittaneet tämän kampanjan alulle IRF jäsenten Sini Forsblomin ja Pauliina Ojalan aloitteesta.
 
Useimmilla ringetteseuroilla, -joukkueilla ja -perheillä on varmasti varastojen kätköissä ylimääräisiä, käyttämättömiä, mutta kuitenkin ehjiä ringettemailoja ja -housuja, sekä mahdollisia muita varusteita. Pyydämme teitä nyt keräämään nämä teille ylimääräiset, käyttökelpoiset ringettevarusteet yhteen edelleenluovuttamista varten.
 
Varusteet voi toimittaa itse Ringetteliittoon tai tiedustella mahdollisuutta antaa ne Ringetteliiton työntekijöiden tai liittohallitusten jäsenten mukaan heidän käydessään eri paikkakunnilla koulutuksissa ja seurakäynneillä.  Varustekierrätyksen tuloksena kootut varusteet luovutetaan joulukuussa venäläiselle ringettejoukkueelle, joka on tulossa pelimatkalle WCC-turnauksen yhteydessä Turkuun.