SM-avausturnauksen kautta SM-sarjaan

21.09.2011 00:00

LEHDISTÖTIEDOTE 21.9.2011
JULKAISUVAPAA HETI
 
Avausturnaus pelattiin viikonloppuna Tuusulan jäähallissa ja turnauksen kolme parasta olivat RNK Raisosta, LuKi-82 Luvialta ja LL-89 Lapinlahdelta. LuKi-82 tulee kohtaamaan SM-sarjan avausviikonloppuna RNK:n kotihallissaan Luvialla ja LL-89 matkustaa Järvenpään Haukkojen vieraaksi Kellokoskelle. Luvassa onkin jännittävä SM-sarjan aloitusviikonloppu sillä sekä Lukille että Haukoille jäi varmasti hampaankoloon avausturnauksen tappiot finaalipeleissä.
 
RNK / joukkueenjohtaja Kai Saarinen
 
Koko joukkue paransi peliä turnauksen edetessä ja lopputuloksena olikin voitto turnauksen finaaliottelussa. Voisinkin todeta että "Voittajan on helppo hymyillä". Tunnelmat joukkueessa ovat erittäin hyvät ja joukkueen itseluottamus kasvoi voitokkaan turnauksen myötä. Joukkueen ilmapiiri on ollut koko alkaneen kauden ajan lämmin ja hyvä. Uudet pelaajat ovatkin päässeet sisälle joukkueeseen erinomaisesti. Tosin hekin ovat vanhoja tuttuja usealle pelaajalle vuosien varrelta kertyneistä yhteisistä alue- ja maajoukkuetapahtumista.
 
Joukkueessa tapahtui joitain muutoksia voitokkaan kauden 2010-2011 jälkeen. Joukkueeseen liittyi uusia pelaajia ja muutama pelaaja päätti peliuransa. Avausturnauksen tavoitteena olikin totuttaa joukkueen uudet pelaajat valmennuksen laatimaan pelitapaan ja uusiin pelikavereihin. Tässä onnistuttiin hyvin.
 
All Stars kentälliseenkin valittu Susanna Tapani löysi heti yhteisen sävelen uuden ketjukaverin Miamari Lammassaaren kanssa. Puolustuksessa joukkueen kapteeni Ida-Maria Salama oli totutun varma renkaan ylöstuoja. Maalivahdeista Saara Viljanen sai päävastuun torjuntatehtävistä, ja onnistui niissä erinomaisesti. 
 
Viikonloppuna kohdataan LuKi-82 heidän kotihallissaan ja RNK:n tavoitteen on viedä vieraspelin pisteet kotiin. 
 
 
LuKi-82 / pelaaja Jenni Viinamäki
 

Pelit alkoivat lauantaina kahdella selkeällä voitolla, jossa Luvia kokeili erilaisia kokoonpanoja ja pelit olivat hyviä harjoituksia niin hyökkäys- kun puolustuspään pelaamiseen.

 

Sunnuntain peleissä päästiin tunnustelemaan tosissaan omaa peliä ja vauhtia viime vuoden finaalijoukkueita vastaan. Sekä kohtaamaan joukkueet, jotka myös asettuvat vastaan vuodenvaihteen WCC- turnauksessa. Pelit olivat vauhdikkaita ja taisteluilmettä etenkin sunnuntain ensimmäisessä koitoksessa ei tarvinnut Luvialaisilta kaukaa etsiä. Peli oli tasaista vääntöä, joka kääntyi lopulta Lukilaisten hyväksi. Finaalissa Raision joukkue oli parempi maalintekopaikoissa, kun taas Lukilaisten maalinteko oli toisinaan tehotonta. Raisio vei finaalikamppailun, mutta onneksi saamme heti ensi viikonloppuna revanssin kun sarjapelit starttaavat koti-ottelulla Raisiota vastaan.

 

Turnaus oli joukkueelta kokonaisuudessaan hyvä ja saimme hyvää tietoja siitä missä tasolla joukkueemme peli tällä hetkellä on sarjapelien aloitusta silmällä pitäen. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna kun ensimmäiset sarjapisteet ovat jaossa.

 
Ringeten SM-sarja alkaa tulevana viikonloppuna seuraavilla otteluilla.
 
Lauantaina 24.9
Haukat - LL-89 Kellokosken jäähalli klo 13.00
LuKi-82-RNK Luvian jäähalli klo 14.30
Sinirenkaat-EKS Tuusulan jäähalli klo 13.00
 
Sunnuntaina 25.9
RNK-LL89 Raision DNA1-halli klo 14.30
Hyvinkää-LuKi-82 Hyvinkään jäähalli klo 18.00
EKS-VG-62 Laaksolahti Areena klo 18.00
Sinirenkaat-Haukat Tuusulan jäähalli klo 13.00
 
 
Suomen Ringetteliitto ry
VIESTINTÄ
viestinta()ringette.fi