Liittohallitus tiedottaa: Hyvää urheiluhenkeä vaalittava huippuotteluissakin

26.03.2021 13:22

Liittohallituksen tietoon on saatettu ringeten kurinpitoryhmän päätös koskien SM-sarjan välieräottelussa RNK- Flyers - LL-89 Say Cheese lauantaina 20.3.2021 tapahtunutta tilannetta. Asiassa ringeten kurinpitoryhmä on langettanut Lapinlahden joukkueen pelaajalle yhden ottelun peli-, kilpailu- ja toimintakiellon, joka kärsitään joukkueen otteluohjelman mukaisessa seuraavassa ottelussa 3085 27.3.2021 LL-89 Say Cheese – NoU Ringette.

Liittohallitus haluaa kurinpitoryhmän tavoin esittää huolen pelaajien ja kaikkien toimijoiden käytökseen otteluissa ja kaikessa ringettetoiminnassa. Suomen Ringetteliitto edellyttää kaikilta lajin harrastajilta asianmukaista käytöstä ja hyvää urheiluhenkeä Ringeten Reilun pelin mukaisesti. Ringetteen ei kuulu minkäänlainen väkivaltaisuus ja liitto suhtautuu erittäin vakavasti kaikkeen sellaiseen toimintaan.

Ringetteliiton liittohallitus haluaa vedota kaikkiin seuroihin ja joukkueisiin, että toimimme otteluissa ja kaikessa toiminnassamme hyvän urheiluhengen mukaisesti. Toivomme, että joukkueet, joiden kausi on vielä kesken, kiinnittävät tähän erityistä huomiota ja kausi viedään päätökseen hyvässä hengessä ja lajin arvokkuuden mukaisesti kilpaillen.

Suomen Ringetteliitto ry

Liittohallitus

 

Lisätiedot:

Työryhmäkokousten muistiot löytyvät liiton verkkosivuilta

Toiminnanjohtaja Anu Pitkänen, p. 050 3759223, toiminnanjohtaja@ringette.fi

Puheenjohtaja Markku Koli, p. 040 7481088, puheenjohtaja@ringette.fi