Naisten maajoukkue leireilee 14.-15.8.2020

03.07.2020 13:00

 

Uusi matka haasteineen ja unelmineen on alkamassa. Ringeten MM kisat Suomessa vuonna 2021.

Naisten maajoukkueen valmennus on kokonaisuudessaan uudistunut näihin tuleviin kisoihin. Päävalmentajana aloittaa Pasi Kataja, joka on jo toista kertaa maajoukkueen vastuullisena valmentajana. Valmennusryhmään on myös saatu mukaan lisää naisnäkökulmaa. Ryhmään liittyivät loppukeväästä vahvan peliuran ja kokemuksen omaavat Marjukka Virta, Eevi Kaasinen ja Aura Lehtonen.

Ensimmäinen valmistava leiritys pidetään 14-15.8.2020 Lohjalla Kisakallion Urheiluopistolla.

Leirille on kutsuttu pääosin viimekertaisen kisaprojektin leiritysryhmissä mukana olleet pelaajat. (23 kpl pelaajaa)

Leirin päätarkoituksena on tutustua ja aloittaa uusi matka. Käydä lävitse suunnitelmat, aikataulut ja painotukset tulevalla matkalla. Leiriin kuuluvat myös perinteiset fyysiset testit kuten pyörä- ja nopeustestit.

Ryhmän kokoa tullaan kasvattamaan tulevaisuudessa noin 35 pelaajan vahvuiseksi. Nuorten U21 maajoukkue valmentajien kanssa tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä ja kartoitetaan siellä mukana olleet ja olevat potentiaaliset tulevaisuuden pelaajat. Kauden aikana valmennus tulee tiiviisti seuraamaan pelaajien otteita kotimaisessa SM sarjassa sekä tekemään tiivistä yhteistyötä seuravalmennuksien kanssa kauden aikana.

Tammikuun lopulla pelataan perinteinen Tie Huipulle- tapahtuma. Tapahtuman otteluissa kohtaavat kansallisesti parhaat pelaajat ja ottelut toimivat yhtenä tärkeänä näytön paikkana pelaajille matkalla kohti kisajoukkuetta.

Keväällä pelattavat SM sarjan ottelut ovat myös isoja näytön paikkoja. Lopullinen maajoukkueen kisaryhmä tullaan nimeämään elokuussa 2021, mutta kauden 2020-2021 näytöt ovat isossa roolissa valintaprosessissa.

Hyvää ja turvallista kesää kaikille toivottaa Maajoukkuevalmennus!

 

Naisten maajoukkueleirille 14-15.8.2020 kutsutut pelaajat

Maalivahdit

Katajisto Kaisa

Kärnä Meini

Perkkola Maria

Kenttäpelaajat

Viren Kaisa

Merelä Emmi

Kiiski Jasmin

Koskelainen Netta

Jenna Vekkeli

Sjögren Riikka

Väyrynen Maija

Salonen Roosa

Ojapalo Camilla

Kyllönen Laura

Linnamäki Jenni

Vähäkangas Jonna

Tervala Nea

Piiroinen Niina

Ovaska Hanna

Nikkola Reetta

Mattila Heidi

Tapani Susanna

Pohjola Anne

Kurikko Katariina