U21 -joukkueet Nuorten turnauksen kärkeen Tie Huipulle -tapahtumassa

26.01.2020 21:02

 
Viikonlopun aikana Tikkurilan Trio Areenalla nähtiin tulevaisuuden tähtien otteita liki 400 minuutin ajan nuorten U18 ja U21 -kokoonpanojen pelatessa turnausmuotoisesti toisiaan vasten. Sunnuntai-ilta huipentui finaalipeleihin, joissa kolmannesta sijasta taistelivat nuoremmat joukkueet - 2002 ja 2003 syntyneet – sekä voitosta U21 joukkueet Valkoinen ja Sininen.


- 2003:n viikonloppu oli enemmän kuin onnistunut. Ensimmäinen Tie Huipulle -kokemus toi oppia, valtavasti onnistumisia, häikäisevän yhteishengen, lisää ymmärrystä maajoukkueen arvoista, uskoa omaan tekemiseen ja aivan viimeiseen asti pelaamiseen., kerrottiin -03:sten penkin takaa.


- Tytöt toteuttivat suurella sydämellä ja mitä nöyrimmällä työmoraalilla aivan kaiken mitä valmennus heiltä pyysi. Joka ikinen asia toteutui turnauksen edetessä, ja useimmat niistä jo seuraavissa vaihdoissa. Emme voisi olla tyytyväisempiä ja onnellisempia ryhmämme suorituksesta!, jatkoivat 2003 ryhmän toimihenkilöt.


- One and only team 2002 on saatettu matkaan kohden uusia unelmia. Ja tietysti kohden U21 nuorten maajoukkuetta. Yhteisen matkan aikana olemme kasvaneet yksilöinä ja joukkueena. Tänään me koutsit saimme muistella yksilöiden kasvua ja todeta kuinka taitavia urheilijoita näistä timanteista kasvoi., muotoilivat 2002:sten valmentajat.  


- Irrottamisen ja kiitoksen haikeus näkyi viimeisen ottelun jälkeen, mutta ME emme voisi olla heistä ylpeämpiä., oli -02 ryhmän taustojen loppukaneetti.


Nuorten turnauksen voiton vei siis U21-ryhmien kohtaamisesta U21 Sininen lukemin 4-2 U21 Valkoisesta. Joukkueisen arvokkaimpina pelaajina palkittiin Jemina Hakomäki (Valkoinen) ja Katariina Ek (Sininen).

Jemina Hakomäki ja Katariina Ek (kuva Timo Kupiainen)


Pronssiottelussa U18 2003 ja U18 2002 päätyivät varsinaisen peliajan jälkeen tasalukemiin 6-6. Turnaussääntöjen mukaisesti seurasi voittomaalikilpailu, jossa kuudesta pelaajasta maalinteossa onnistui vain 2003:sten Hanna Laitila, joka myös palkittiin joukkueensa arvokkaimpana pelaajana. 2002:sten joukkueesta arvokkaimpana palkittiin Kia Erkkilä.

Hanna Laitila ja Kia Erkkilä (kuva Timo Kupiainen)


Tie Huipulle -tapahtuman ottelut, kokoonpanot ja tilastot löytyvät tulospalvelusta.