Tapanille stipendi Juuson rahastosta

01.08.2019 17:46

Juuson rahasto jakoi stipendejä

 

Edesmenneen Juuso Wahlstenin rahasto Juuson rahasto jakoi kesällä kaksi 1 000 euron stipendiä nuorille urheilijoille. Tilaisuus järjestettiin Wahlstenin omaisten toiveesta alkuperäisen suunnitelman mukaan.

 

Stipendit luovutettiin tällä kertaa jääkiekkoilija-ringettepelaaja Susanna Tapanille (synt. 1993) ja jääkiekkoilija Elmeri Keitaanrannalle (synt. 2004). Stipendit jakoi Suomen urheilijoiden koulutus- ja ammatinedistämissäätiön hallituksen puheenjohtaja Markus Juhola.

 

Susanna Tapani palkittiin omistautumisesta jääkiekolle (TPS) ja ringettelle (RNK). Susanna on jo useamman kauden ollut Suomen kärkipelaajia edellä mainituissa lajeissa ja on omalla esimerkillään innostanut monia lapsia liikkumaan.

 

Viime kaudella TPS:n C04-joukkueessa pelannut Elmeri Keitaanranta puolestaan on tunnollinen harjoittelija ja erittäin pidetty joukkuepelaaja.

 

Tapani ja Keitaanranta edustavat perustelujen mukaan omassa arjessaan arvoja, joita Juuso Wahlsten on aina korostanut valmennettavilleen.

 

Juuson rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea junioriurheilijoita ja heidän perheitään sekä aikuisurheilijoiden ammattiin valmistautumista urheilu-uran jälkeiseen elämään. Stipendin saajien valinnassa Wahlstenia olivat avustaneet Sirkku Hynninen ja Kalle Lahti. Juuson rahaston jäseniä ovat Juuson pojat Sami ja Jali Wahlsten, Mika Kivikoski, Mika Rautio ja Markus Juhola.

 

Timo Järvenpää

                                   

Stipendit luovutti Elmeri Keitaanrannalle ja Susanna Tapanille Suomen urheilijoiden koulutus- ja ammatinedistämissäätiön hallituksen puheenjohtaja Markus Juhola.