Pelaaja, kouluta itsesi valmentajaksi - tarjolla 6 paikkaa

04.04.2019 10:43

 

Tässä ringeten pelaajille (entisille ja nykyisille) hieno mahdollisuus kouluttautua valmentajaksi tai täydentää valmennusosaamistaan!

Toukokuussa käynnistyvään ringeten II-tason valmentajakoulutukseen on tarjolla nyt kuusi ilmaispaikkaa ringeten pelaajille.

 

Naisten SM-sarjaa ja Ykkössarjaa pelanneilla pelaajilla on kaikilla pitkä, usean vuoden lajikokemus taustalla. Joillain löytyy jopa maajoukkuetason huippukokemuksia. Voidaan sanoa, että nämä pelaajat ovat käyneet korvaamattoman lajin korkeakoulun läpi. Tämän tietotaidon hyödyntäminen on erittäin arvokasta pelaajalle itselleen, joukkueille, seuroille ja ringeten kehityksessä lajille ylipäätään.

 

Ringeten II-tason valmentajakoulutus on tarkoitettu C- ja B- nuorten sekä naisten SM- ja Ykkössarjajoukkueiden valmentajille. Kaudella 2019-2020 liitto haluaa tarjota tämän koulutuksen maksimissaan kuudelle (6) osallistujalle Pelaajasta Valmentajaksi -koulutuksena. Eli aikuisille, aktiiviuransa jo päättäneille tai oman pelaamisen ohessa valmentaville ringeten pelaajille, jotka haluavat toimia lajin parissa valmentajina nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto on mukana Valmentaa kuin nainen -hankkeessa. Hanke on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä tukea naisvalmentajien määrän lisäämiseen ja olemassa olevien naisvalmentajien osaamisen tukemiseen. Tämä hankeraha mahdollistaa tämän koulutuksen tarjoamisen ilmaiseksi pelaajille.

 

Ilmoittaudu mukaan ma 15.4. mennessä.

Lue koulutuksesta lisää tästä