Ilves kaatoi Lahden C-SM-turnauksen finaalin voittomaalikilpailussa

01.04.2018 00:00

57 seitsemän ottelua pelattiin pääsiäisen aikana Rauman Tuki-Areenalla ja Äijänsuon harjoitushallissa. Tapahtuman päätösottelu oli todellinen jännitysnäytelmä, kun Ilves ja Lahti Ringette pelasivat yli puolitoista erää maaleitta. Lahti onnistui maalinteossa ensin, mutta Ilves onnistui jo seuraavassa vaihdossa tasoittamaan. Tasatilanteessa edettiin myös varsinaista peliaikaa seurannut 5 minuutin jatkoaika. Voittomaalikilpailussa Ilves vei pidemmän korren ja samalla C-nuorten SM-kiertopalkinnon Tampereelle lukemin 2-1.

 

Pronssiottelussa kohtasivat Helsinki Ringette ja VG-62. Helsinki johti ottelua käytännössä koko ajan ja onnistui myös aina kuittaamaan liki heti VG:n tasoitusyritysten jälkeen. Ottelu päättyikin Helsingin 7-3 voittoon. Sijoista 5 ja 6 taistelivat Jääurheiluseura Haukkojen kaksi joukkuetta: nollakakkoset ja nollakolmoset. Vanhemmat näyttivät nuoremmilleen kaapin paikan ja tuloksiin kirjattiin ottelu Haukat C02 - Haukat C03 3-4.

 

Turnauksen arvokkaimmat pelaajat: puolustaja Janette Toivanen (Haukat C02), hyökkääjä Emmi Juusela (Helsinki) ja maalivahti Katariina Ek (Lahti).

 

Kaikki tulokset ja sijoitukset sekä tilastot löytyvät tulospalvelusta.