Ringetteviikko lähestyy

18.12.2017 19:27

Perinteinen ringeten esittely- ja markkinointiviikko RINGETTEVIIKKO

Viikkoa vietetään 27.1. - 4.2.2018

Nyt on aika aloittaa ringetteviikon tapahtumien suunnittelu. Tapahtumien markkinoinnissa kannattaa hyödyntää myös valmista materiaalia. Ne ovat ilmaisia. Valmiit materiaalit löytyvät netistä. Hyödynnä niitä jäähallin seinillä, facebookissa, instagramissa, twitterissä ja jakamalla niitä ihmisille käteen. Hyödynnä materiaaleja mahdollisimman paljon ja monipuolisesti.

Lisää Ringetteviikon banneri seurasi nettisivujen etusivulle.

http://ringette.skrl.fi/fi/Seurat/Ringetteviikko.html

 

Ilmoita tapahtumat!

Ilmoita seurasi järjestämät ringetteviikon tapahtumat pikimmiten liittoon Merja Markkaselle, niin ne lisätään Ringetteviikon tapahtumasivulle.

 

Ringetteviikon tavoite

Ringetteviikon aikana seurat, joukkueet ja ringetteihmiset sekä järjestävät paikallisia ringeten kokeilu- ja esittelytapahtumia että kertovat ringetestä mahdollisimman paljon lapsille ja aikuisille.Tavoitteena on saada seuroihin lisää harrastajia ja ringetelle paikallista ja valtakunnallista näkyvyyttä.

Järjestä myös oman seurasi väelle mukavaa seurahenkeä nostattavia tapahtumia. Pyydä myös seuran entiset pelaajat jäälle fiilistelemään.

 

 

Toivottavasti innostuit ja kannat kortesi kekoon ringeten tunnettuuden lisäämiseksi ja seurasi harrastajamäärän kasvattamiseksi.

Arvostetaan omaa lajiamme ja ollaan ylpeitä siitä! 

 

Sinistä Vetovoimaa, Merja Markkanen