Pelaajan oheisharjoittelusetti Treenikaupasta

12.12.2016 12:56

Liitto allekirjoitti yhteistyösopimuksen kuntoiluvälineitä valmistuttavan ja maahantuovan Gymstick Internationalin kanssa tämän kauden alussa. Yhteistyön tavoitteena on tuoda oheisharjoitteluvälineet helpommin saataville ringetteseuroille, -valmentajille ja -pelaajille. Gymstick International on suomalainen yritys ja sen omistama Treenikauppa on suomen suurin kuntoilukauppa verkossa. 

 

Nyt mietitty Pelaajan oheisharjoittelusetti kattaa neljä välinettä, joiden avulla esimerkiksi jääharjoitusten lämmittely / jäähdyttely osioista hallien käytävillä ja parkkipaikoilla saadaan huomattavasti monipuolisempia ja tehokkaampia. Ja se viides väline, maila, sehän löytyy kaikilta!

 

Pelaajan oheisharjoittelusetti

Hyppynaru,  11,90

Tasapainotyyny, 24,90

Travel rulla hierontapallolla 34,90

Power Band voimakuminauha (punainen/musta) 11,90

Putkirulla & Pallo setti on ollut Elinalla käytössä jo useamman vuoden. Rullan avulla pääsee käsittelemään laajalti kehoa ja lihashuoltoon soveltuvia tekniikoita löytyy monipuolisesti. Rulla ja pallo ovat hänen vakiovarusteensa!

Hyppynaru on tuttu ja turvallinen perusväline jolla onnistuu niin sykkeennosto, kuin rytmiikka- ja kimmoisuus harjoittelukin.

Tasapainotyyny tarjoaa luistelulihaksiston lihaskuntoharjoitteluun epästabiilin alustan, jonka avulla kehitetään samalla tuiki tärkeää tasapainoa. Tyynyllä saa myös monipuolisuutta keskivartalotreeniin.

Travel rulla hierontapallolla on monipuolinen ja tehokas väline lihaskuntoharjoitteluun ja kehon lihasten, nivelten sekä lihaskalvojen huoltamiseen. Pienellä pallolla päästään hieromaan esim. jalkapohjan pieniä lihaksia.

Voimakuminauhat tarjoavat soveltamisen mahdollisuuksia kestovoimaharjoitteluun juuri niin paljon kuin mielikuvitus antaa myöten.

Naisten Maajoukkueen pelaaja Elina Tahvanainen on päässyt tutustumaan Gymstickin tuotteisiin ja pitää Pelaajan oheisharjoittelusettiä erinomaisena tuotepakettina kaikille pelaajille. Näistä moni tuote tulee kulkemaan myös hänen treenikassissaan.