Ringeten maajoukkueelle merkittävä varustesopimus

17.08.2016 16:22

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto on tehnyt merkittävän varustesopimuksen Ykkös-Urheilun kanssa. Markkinointi- ja varusteyhteistyö kattaa vuoteen 2021 asti ja tähän sisältyy kolmet arvokisat. Juha Leino on toiminut pitkään kaupan alalla urheiluvälineiden parissa ja hänellä on ollut vuosia ringetteseuroja asiakkaanaan.

 

Ykkös-Urheilu tarjoaa laajan valikoiman varusteita ringetteseuroille sekä mikä merkittävintä tyttöjen ja naisten mitoituksella coverhousuja. ”Meillä on ollut vuosia haasteita löytää tyttöjen ja naisten mallia ringeten pelaajille, koska suuri osa rullakiekkomallistoista on suunniteltu miehille. Tämän sopimuksen kautta pystymme palvelemaan paremmin seurojamme”, toteaa liiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä.

 

Juha Leino ja Ykkös-Urheilu haluavat tukea naisurheilua ja mahdollistaa ringetenpelaajille räätälöityjä tuotteita. Ykkös-Urheilulla on pitkä kokemus ringette varusteiden myynnistä. Ringette on ollut vahvasti mukana liikkeen valikoimissa jo vuodesta 1985 alkaen. “Liikkeessämme oli 1990 luvulla myös töissä silloinen ringeten maailmanmestari ja hänen kauttaan laji tuli meille kaikille hyvin tutuksi”, Juha Leino kertoo. Ringette on kasvava laji ja varusteista on joka vuosi ollut kova pula. “Nyt me otamme haasteen vastaan ja pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla auttamaan ringettepelaajia heidän varuste- ja mailatarpeissa. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella olevat joukkueet voivat myös halutessaan sopia meidän kanssa poikkeavista aukioloajoista, kun poikkeavat pelireissuille tännepäin” jatkaa Juha Leino.