Haemme harjoittelijoita ja SOME-päivittäjiä

24.05.2016 00:00

Harjoittelupaikka

Opiskelija, oletko vailla harjoittelupaikkaa. Haemme harjoittelijoita Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliittoon ajalle 15.8. - 15.12. ja 15.1. – 30.4. Tehtäviin kuuluvat sosiaalisen median viestintätehtävät, koulutusten ja tapahtumien järjestelytehtävät, sekä muita avustavia hallinto- ja viestintätehtäviä.

Tehtävien suorittaminen vaatii hyvää MS Office ohjelmien hallintaa, sosiaalisen median tuntemista, nopeaa uusien järjestelmien ja tehtävien omaksumiskykyä sekä joustavuutta erilaisten tehtävien hoitamiseen. Laji tai seuramaailman tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi tehtävään valittaessa. Toimipiste on liiton toimistolla Helsingissä ja etätyöpäivät ovat mahdollisia.

***

Some-päivittäjiä

Hei sinä pelaaja tai ringettefani! Tarvitsemme apuasi sosiaalisen median päivittämisessä. Käytössämme on facebook, twitter ja instagram. Kerää pelikavereiltasi kuulumisia ja jaa ne kanssamme. Saat myös hyödyntää Flickr-kuvapankkiamme, kun kausi ei ole päällä.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Salla Mäkelä. Lähetä hakemuksesi 15.6.2016 klo 16:00 mennessä sähköpostilla: salla.makela(at)skrl.fi