Ringeten maajoukkueiden johtoryhmät valittu vuoden 2017 MM-kisoihin

14.05.2016 01:00

Ringeten seuraavat MM-kilpailut tullaan järjestämään marraskuussa 2017 Kanadassa. Päätös MM-kilpailujen isäntäkaupungista vahvistuu kesän 2016 aikana. Naisten maajoukkueen johtoryhmän kokoonpano on pysynyt lähes ennallaan ja nykyisen naisten päävalmentajan Timo Himbergin sopimus jatkuu vuoteen 2018 asti. Päävalmentajan valmennustiimissä jatkaa luottovalmentaja Kim Forsblom. Susanna Saarela on siirtynyt nuorten maajoukkueen joukkueenjohtajan tehtävistä naisten maajoukkueen joukkueenjohtajaksi. Fysioterapeuttina jatkaa Marja Koponen sekä huoltajina Mika Salminen ja Pekka Takala.
Nuorten maajoukkueen johtoryhmä on kokenut suuremman muutoksen. Päävalmentajaksi on valittu Vesa Lönngrenin, jonka sopimus jatkuu vuoteen 2020 asti. Lisäksi valmennustiimiin kuuluvat Kirsi Pukkila ja Ate Kärnä. Uutena joukkueenjohtajana aloittaa Marianna Hietamäki. Huoltajina jatkavat Jari Koski ja Tony Samuelsson.
“Ilahduttavaa on se että meillä on tällä hetkellä maajoukkueiden johtoryhmässä mukana neljä pelaajataustaista henkilöä: Susanna Saarela, Marja Koponen, Marianna Hietamäki ja Kirsi Pukkila”, toteaa liiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä.
Naisten maajoukkueen johtoryhmän kokoonpano
Joukkueenjohtaja Susanna Saarela
Päävalmentaja Timo Himberg 
Valmentaja Kim Forsblom
Fysioterapeutti Marja Koponen
Huoltaja Mika Salminen
Huoltaja Pekka Takala
Nuorten maajoukkueen johtoryhmän kokoonpano
Joukkueenjohtaja Marianna Hietamäki
Päävalmentaja Vesa Lönngren
Valmentaja Kirsi Pukkila
Valmentaja Ate Kärnä
Huoltaja Jari Koski
Huoltaja Tony Samuelsson