Toteuta unelmien liikuntapäivä 10.5.

25.02.2016 10:06

Unelmien liikuntapäivä – 10.5. liikutaan unelmista totta!

Toukokuussa järjestetään Unelmien liikuntapäivä. Kutsumme kaikki urheiluseurat mukaan toteuttamaan 10.5. koko Suomen yhteistä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivää. Unelmien liikuntapäivä avaa ovia hauskempaan, liikunnallisempaan ja terveempään huomiseen. 

Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikki vauvasta vaariin löytämään itselleen uusia tapoja liikkua. 

Unelmien liikuntapäivä -organisaatio tarjoaa puitteet tapahtumista ilmoittamiseen www.unelmienliikuntapaiva.fi –sivuilla ja kannustaa kaikkia ottamaan päivän omakseen. Sivuilla voi sekä ilmoittaa oman tapahtuman että ilmoittautua osallistujaksi muiden tapahtumiin.

Toivomme teidän välittävän tietoa eteenpäin seurassanne. Meillä on mahdollisuus saada päivän aikana tuhansia ihmisiä innostumaan liikkumisesta. 

Unelmien liikuntapäivä urheiluseuroissa 

Unelmien liikuntapäivänä 10.5 seura voi järjestää tapahtuman lapsille, nuorille, keski-ikäisille, vanhoille tai kaiken ikäisille. Tapahtuma voi olla, mikä tahansa, kunhan se mahdollistaa ihmisille liikkumisen. Ideoikaa rohkeasti. Rimaa ei kannata nostaa liian korkealla, tapahtuma voi olla pieni tai iso pääasia on, että tapahtuu.

Esimerkiksi urheiluseura Tapanilan Erä on mukana useiden lajien voimalla. 

- Haluamme olla jakamassa liikunnan riemua. Monilajiseurana järjestämme urheilusta kiinnostuneille mahdollisuuksia kokeilla useita erilaisia liikunta- ja urheilulajeja. Seuramme jäsenet ovat paikan päällä kertomassa urheilulajeistaan, kertoo Tapanilan Erän puheenjohtaja Anne Aalto.


Unelmien liikuntapäivä Facebook
Unelmien liikuntapäivä Twitter
#UnelmienLiikuntapäivä 

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Päivä on myös startti isommalle unelmalle. Se jatkuu syyskuussa "Liikkumisen unelmakuukautena" ja huipentuu "Liikkumisen unelmavuoteen 2017" Suomen juhliessa itsenäisyyden 100-vuotista historiaa teemalla "Yhdessä". 

 

www.unelmienliikuntapaiva.fi