Ringetteviikko lähestyy 23.-31.1. - markkinoi ringetteä!

12.01.2016 16:55

Perinteinen ringeten esittely- ja markkinointiviikko RINGETTEVIIKKO lähestyy!

Viikkoa vietetään 23.-31.1.2016

Toivottavasti olette seurassanne ehtineet suunnitella ringetteviikon tapahtumat. Tapahtumien markkinoinnissa kannattaa hyödyntää valmista materiaalia. Jokainen seura on saanut (yhteyshenkilö) mallit ringetteviikkopostikorteista, joita voi hyödyntää järjestettäessä tapahtumaa lapsille, aikuisille (esim. ladyt) ja entisille pelaajille. Postikortteja voi tilata liiton toimistolta minulta, vaikkapa sähköpostilla, tarvittavan määrän. Ne ovat ilmaisia.

 

Kaikki muut valmiit materiaalit löytyvät netistä. Hyödynnä niitä jäähallin seinillä, facebookissa, instagramissa, twitterissä ja jakamalla niitä ihmisille käteen. Hyödynnä materiaaleja mahdollisimman paljon ja monipuolisesti.

 

Lisää Ringetteviikon banneri seurasi nettisivujen etusivulle.

http://ringette.skrl.fi/fi/Seurat/Ringetteviikko.html

 

Ilmoita tapahtumat!

Ilmoita seurasi järjestämät ringetteviikon tapahtumat pikimmiten liittoon Merja Markkaselle, niin ne lisätään Ringetteviikon tapahtumasivulle.

 

Ringetteviikon tavoite

Ringetteviikon aikana seurat, joukkueet ja ringetteihmiset sekä järjestävät paikallisia ringeten kokeilu- ja esittelytapahtumia että kertovat ringetestä mahdollisimman paljon lapsille ja aikuisille.Tavoitteena on saada seuroihin lisää harrastajia ja ringetelle paikallista ja valtakunnallista näkyvyyttä.

 

Toivottavasti innostuit ja kannat kortesi kekoon ringeten tunnettuuden lisäämiseksi ja seurasi harrastajamäärän kasvattamiseksi.

Arvostetaan omaa lajiamme ja ollaan ylpeitä siitä! Nyt on otollinen aika rummuttaa ringetteä MM-voiton jälkeen!

 

Sinistä Vetovoimaa, Merja Markkanen
Suomen Kaukalopallo - ja Ringetteliitto