Mentoriohjelma naisvalmentajille - hae mukaan!

18.05.2015 11:35

 

Tukea valmentamisen arkeen - hae mukaan!

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto käynnistää naisvalmentajille suunnatun mentoriohjelman ensi syksynä. Toiminnan tavoitteena on tukea yksilöllisesti naisvalmentajien valmentajauraa sekä kehittymistä valmentajana. Lisäksi tavoitteena on kasvattaa ringeten naisvalmentajaverkostoa.
 

Mentorointi sisältää kauden 2015-2016 aikana 2-4 yhteistä ryhmätapaamista. Yksi näistä yhteisistä tapahtumista järjestetään mahdollisuuksien mukaan osallistujien toiveet huomioiden ringeten MM-kisojen yhteyteen. Tämän lisäksi mentori vierailee kahdesti valmentajan kotiympäristössä sekä sparraa tarvittaessa etänä.
 

Mentoriohjelmasta vastaa naisten maajoukkueen pitkäaikainen valmentaja Kim Forsblom. Yhteisten tapahtumien yhteydessä vierailijoina on myös liiton tai maajoukkueen henkilöitä.

Mukaan valitaan viisi valmentajaa kaikkien hakijoiden joukosta. Mukaan voi hakea kaikki naisvalmentajat, jotka valmentavat ensi kaudella C-ikäisiä tai sitä vanhempia ringettejoukkueita ja jotka sitoutuvat osallistumaan yhteisiin tapahtumiin. Aiempaa koulutusosaamista ei vaadita. Osallistuminen on ilmaista. Haku aika päättyy 1.6.2015. Ilmoittautumiset Matti Virtaselle matti.virtanen@skrl.fi


Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto on mukana palloilulajien yhteisessä naisvalmentajuutta edistävässä Valmentaa kuin nainen -hankkeessa. Hanketta tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.